Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Denizden palamut fışkırdı! Fiyatlar gittikçe düşüyor...

Denizlerimizde bu yıl balık bolluğu yaşanıyor. Marmara bölgesinin yanı sıra Trabzon, Samsun, Giresun, Ordu gibi illerden denize açılan tekneler 50 ton palamut avladı. Balıkçıların yüzü gülerken, balıkta yaşanan bolluk fiyatlara da yansıdı.

1 Eylül itibariyle denizlerde avlanma sezonu yeniden başlamasıyla birlikte balık tezgahlarında palamut bolluğu yaşanıyor. Karadeniz'de denize açılan balıkçı tekneleri, balık bolluğunu Zonguldak açıklarında buldu.

Karadeniz'den tonlarca balık yakalayan tekneler, Zonguldak'taki Kozlu Limanı'na gelerek kasaları karaya çıkardı.

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Denizden palamut fışkırdı! Fiyatlar gittikçe düşüyor...

50 TON PALAMUT İNDİ

Limanda, dün geceden bu yana farklı gemilerden kasalar halinde yaklaşık 50 ton palamut indirildiği öğrenildi. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

20 TL'YE PALAMUT

Kamyonlara yüklenip Türkiye'nin çeşitli kentlerine gönderilen balıkların fiyatları, boyutuna göre 20 ile 40 TL arasında değişiyor.

 

 

 

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Denizden palamut fışkırdı! Fiyatlar gittikçe düşüyor... ile ilgili etiketler balık Karadeniz video Sosyal Medya Deniz Gemi av palamut bol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.