Sörloth ilk golde faul yaptı mı?

Beşiktaş ile Trabzonspor'un Vodafone Park'taki mücadelesi 2-2 sona erdi. Karşılaşmaya damga vuran an ise Trabzonspor'un 5. dakikada Norveçli yıldızı Sörloth ile bulduğu goldü. Siyah beyazlılar golden sonra uzun süre faul itirazında bulundu. VAR'da incelenen pozisyonda faul olmadığı kararı çıkarken Beşiktaşlılar bu karara da tepki gösterdi. Peki pozisyonda faul var mıydı? Erman Toroğlu A Spor'da pozisyonu değerlendirdi. İşte Toroğlu'nun pozisyon için görüşü...

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelirken, konuk ekip 5. dakikada Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'un golüyle öne geçti.

Golün öncesinde Sörloth pres yaparak topu Atiba'dan kaparken, siyah beyazlılar pozisyonun faul olduğu yönünde itirazında bulundu.

VAR odasında pozisyon incelenirken Norveçli yıldızın golü geçerli sayıldı. Siyah beyazlı taraftarlar ise sosyal medyada pozisyona isyan etti. 

Peki Norveçli yıldızın golünden önce faul var mıydı?

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Devre Arası programında Beşiktaş - Trabzonspor maçının ilk yarısını değerlendirirken bu pozisyonla ilgili de görüşünü açıkladı.

Toroğlu, "Trabzonspor'un attığı golden önce kesinlikle faul yok." ifadelerini kullandı..

Sörloth ilk golde faul yaptı mı?

Sörloth ilk golde faul yaptı mı? ile ilgili etiketler Trabzonspor Erman Toroğlu Alexander Sörloth gol faul
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.