Son Yaz Erken Final Yapıyor! Dizinin Hayranları Zorlu Sürecin Farkında! İşte Alınan Son Karar

FOX TV ekranlarında yeni sezona geçtiğimiz haftalarda başlayan Son Yaz dizisi hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Daha öncesinde Cuma akşamları yayınlanan dizinin Cumartesi’ye kaydırılması yeni haberleri de beraberinde getirdi.

Cumartesi akşamlarında en çok izlenen dizilerden birisi olan Gönül Dağı ve Kardeşlerim yeni sezonda da yollarına emin adımlarla devam ederken aynı şeyleri Son Yaz dizisi için söylemek pek mümkün olmadı.

Sıkıntılı bir süreci geride tamamlayan diziden Funda Eryiğit’in de ayrılması reytinglerde durma noktasına gelinmesine sebebiyet verdi.

Son Yaz Erken Final Yapıyor! Dizinin Hayranları Zorlu Sürecin Farkında! İşte Alınan Son Karar

İlk sezondan çok daha ilginç olan ve yüksek çekim kalitesi ile oyunculuk performansları sergilenen Son Yaz kadrosuna dahil olan Birce Akalay’da buna ilaç olamadı. Son Yaz dizisi hayranları da düşük gelen reytingler nedeniyle tedirgin olurken erken final iddiaları da gündeme geldi.

Son Yaz Erken Final Yapıyor! Dizinin Hayranları Zorlu Sürecin Farkında! İşte Alınan Son Karar - Resim : 2

Son Yaz’ın sıkı takipçileri sosyal medyada zorlu bir dönemin içinde olduklarının farkına varırken bundan sonraki süreçte neler olabileceği konusunda değişik iddialar da sık sık gündeme gelebilir. Son Yaz dizisi 24. yeni bölümü ile 2 Ekim Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında olacak.

Son Yaz Erken Final Yapıyor! Dizinin Hayranları Zorlu Sürecin Farkında! İşte Alınan Son Karar ile ilgili etiketler Birce Akalay son yaz Son Yaz Final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.