Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü konusu ne, oyuncuları kimler, yönetmeni kim?

1 Mart 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak olan "Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü" filmi, Türkiye sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı, Engin Elgün ve Savaş Korkmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı bu dramatik yapım, müzik dünyasının efsanevi ismi Ahmet Kaya'nın etkileyici hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Peki, Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü konusu ne, oyuncuları kimler, yönetmeni kim? İşte Ahmet Kaya filminin konusu!

1 Mart 2024'te seyircilerle buluşacak olan "Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü" filmi, Türkiye sinemasının büyük bir heyecanla beklenen yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Engin Elgün ve Savaş Korkmaz'ın senaryosunu yazdığı bu etkileyici dramatik film, müzik dünyasının efsane ismi Ahmet Kaya'nın unutulmaz hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Peki, "Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü " filminin konusu nedir, hangi oyuncular rol alıyor ve filmin yönetmeni kim? İşte Ahmet Kaya filmi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler...

SON ŞARKI: AHMET'İN TÜRKÜSÜ KONUSU NE?

"Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü," Ahmet Kaya'nın vatanına dönüş hikayesini anlatıyor. Film, Ahmet Kaya'nın hayatının dönüm noktalarını detaylı bir şekilde işleyerek, sanatının toplum üzerindeki etkisini ve mücadelesini gözler önüne seriyor. Ahmet Kaya'nın Paris'teki yaşamı, vatan hasreti, ve onun etrafındaki sorulara cevap aranıyor. Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler'in başrollerini üstlendiği bu yapımda, Ahmet Kaya'nın sanatıyla nasıl insanları etkilediği anlatılıyor.

 

SON ŞARKI: AHMET'İN TÜRKÜSÜ'NDE KİMLER OYNUYOR? SON ŞARKI: AHMET'İN TÜRKÜSÜ OYUNCULARI!

"Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü"nün başrollerinde Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler yer alıyor. Ayrıca, Serdal Genç, Metin Büktel, Ara Dinkjian gibi birbirinden yetenekli oyuncular da filmde önemli roller üstleniyor.

Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü konusu ne, oyuncuları kimler, yönetmeni kim? ile ilgili etiketler Ahmet Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.