Son dakika... İki günlük sokağa çıkma yasağında fırıncılar iş başında (Koronavirüs, Kovid-19, Corona, Covid-19)

Son dakika... İçişleri Bakanlığı, iki gün sürecek olan sokağa çıkma yasağının resmen başladığını duyurmuş; yayımladığı genelgeyle yasağın detaylarını ve açık olacak iş yeri, işletme, kurumları da kamuoyu ile paylaşmıştı. Bu iş yerlerinden biri olan ekmek fırınlarında da vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak için sabah erken saatlerde çalışmalar başladı.

Dün akşam saatlerinde Türkiye’deki 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta 12 Nisan saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Bunun üzerine büyükşehirlerde vatandaşlar, saat 24.00’e kadar ihtiyaçlarını karşılamıştı.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE MESAİYE BAŞLADILAR

Yayınlanan genelde açık olan iş yerlerinden birisinin de ekmek fırınları olacağı duyuruldu. İstanbul’da bulunan ekmek fırınları da sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak için ateş karşısına geçti.

(İHA)

Son dakika... İki günlük sokağa çıkma yasağında fırıncılar iş başında (Koronavirüs, Kovid-19, Corona, Covid-19) ile ilgili etiketler Fırın ekmek sokağa çıkma yasağı kovid-19 corona covid-19 fırıncı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.