Buket Aydın Habertürk'e mi geçiyor?

Kanal D Haber'den sürpriz bir kararla ayrılan, ardından da eşinden boşanan Buket Aydın'ın, Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bugün Aydın'ın Habertürk ile anlaştığı iddia edildi. Bu iddiaya yanıt ise Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı iddiayı net bir dille yalanladı...

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın bu ay başında sürpriz bir kararla Demirören Medya'daki tüm görevlerinden ayrıldığını açıklamıştı. 

Bu istifanın hemen ardından eşinden boşanan ve magazin gündemine eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları düşen Buket Aydın ile ilgili bugün çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. 

Medyaradar'ın haberine göre Buket Aydın, eylül ayında başlamak üzere Habertürk ile anlaştığı ileri sürülüyordu.

Bu iddiaya Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'dan yanıt geldi. Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiayı net bir şekilde yalanladı: 

"Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başkanbir kanal olmayacağını söyleyebilirim.

Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş."

Buket Aydın Habertürk'e mi geçiyor?

Buket Aydın Habertürk'e mi geçiyor? ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Buket Aydın Kanal D habertürk tv medyaradar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.