Son dakika... Bakan Çavuşoğlu: Bugüne kadar 70 ülkeden 25 bin vatandaşımızı getirdik

Son dakika... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde yurt dışında bulunan 25 bin vatandaşı Türkiye'ye getirdiklerini belirtti. Çavuşoğlu ayrıca, halen yurt dışında bulunan ve dönmek için başvuran Türkleri de karantina koşullarını hazırlayarak en kısa sürede ülkeye getireceklerinin de altını çizdi.

Çavuşoğlu, yurt dışındaki Türk vatandaşlarının ülkeye getirilmesine ilişkin Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Son dakika... Bakan Çavuşoğlu: Bugüne kadar 70 ülkeden 25 bin vatandaşımızı getirdik

"Bugüne kadar, yurt dışında geçici süreliğine bulunan ve dönmek isteyen 70 ülkeden 25 bin vatandaşımızı ülkemize getirerek karantina altına aldık. Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) talimatlarıyla, geçici süreliğine yurt dışında bulunan ve dönmek için başvuran vatandaşlarımızı karantina koşullarını hazırlayarak inşallah en kısa sürede ülkemize getireceğiz."

AA

Son dakika... Bakan Çavuşoğlu: Bugüne kadar 70 ülkeden 25 bin vatandaşımızı getirdik ile ilgili etiketler Türkler kovid-19 corona covid-19 yurtdışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.