Sokakta EYT sevinci! Vatandaşlar kararı coşkuyla kutladı

EYT'de uzun zamandır beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. EYT'de yaş sınırı olmayacağının duyurulmasının ardından ise Gebze'de emeklilikte yaşa takılanlardan bir grup vatandaş, kararı coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) açıklaması Gebze’de emeklilik bekleyen vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Vatandaşlar oyun havası eşliğinde kararı kutladı.

Dört yıldır emekliliğini beklediğini söyleyen bir vatandaş “Eğer EYT çıkmasaydı 5 yıl daha bekleyecektim. Ülkemizin ekonomik sıkıntılarından dolayı tabii ki vatandaş olarak anlayışlı olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız elini taşının altına koydu, bizde vatandaş olarak görevimizi yaptık kimseye hakaret etmedik.  Bir EYT’li olarak hakkımızı verdi, her şey için teşekkürler” dedi.

EYT kararından sonra çalışmaya devam edip etmeyeceği sorusuna ise vatandaş “Dilekçemi verdikten sonra 5-6 ay dinlenirim, ondan sonra safımı belirlerim” diye konuştu.

Sokakta EYT sevinci! Vatandaşlar kararı coşkuyla kutladı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam milyonlarca vatandaşın beklediği EYT’lilere ilişkin kararı açıkladı. Konu ile ilgili Beştepe’de açıklama yapan Erdoğan, “2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına ulaşıyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır. Mali çalışmaları da yaptık. Hemen emekli olmayı tercih etmeyecekler için ayrı bir geçiş hazırlıyoruz" dedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Sokakta EYT sevinci! Vatandaşlar kararı coşkuyla kutladı - Resim : 2Sokakta EYT sevinci! Vatandaşlar kararı coşkuyla kutladı - Resim : 3

Sokakta EYT sevinci! Vatandaşlar kararı coşkuyla kutladı ile ilgili etiketler EYT Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.