Sokak ortasında sevgili dehşeti: Tartıştığı kadını tekme tokat dövdü! Saniye saniye kamerada...

Eskişehir'de T.Y. isimli bir adam sokakta birlikte yürüdüğü sevgilisini sokak ortasında yumruk ve tekmelerle dövdü. Şiddetli darp sonrası yere düşen kadın başını çarparak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Eskişehir'de Tepebaşı ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Sakarya-1 Caddesi üzerinde bir erkek sevgilisine dehşeti yaşattı. 

T.Y. ile sevgilisi B.G. sokakta yürürken aralarında tartışma çıktı.

YUMRUK VE TEKMELERLE SALDIRDI

T.Y., omuz attıktan sonra genç kadını yumrukladı, tekme atarak yere düşürdü. Kadın başını kaldırıma çarparak yaralandı. T.Y., kadına yardımcı olmak isteyenlere de saldırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.G., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sokak ortasında sevgili dehşeti: Tartıştığı kadını tekme tokat dövdü! Saniye saniye kamerada...

VAHŞİ ADAM SERBEST BIRAKILDI

B.G.'nin şikayeti üzerine T.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alınan T.Y. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan olay ise iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde birlikte yürüdükleri yolda T.Y.'nin sevgilisine omuz atıp, dövdükten sonra tekmeyle yere düşürdüğü görüldü.

Sokak ortasında sevgili dehşeti: Tartıştığı kadını tekme tokat dövdü! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Eskişehir Sevgili Kavga Tokat tekme yumruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.