Şok karar... Takıntılı ikizler şimdi de aynı adamdan çocuk sahibi olacaklar!

İngiltere'de yaşayan Anne ve Lucy DeCinque isimli ikiz kardeşler, uzun süredir birbirlerine daha çok benzemek için çok sayıda estetik ameliyat geçirdi. 5 yıldır aynı erkekle ilişki yaşayan 'takıntılı' ikizler, şimdi de erkek arkadaşlarından aynı vakitte çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı.

33 yaşındaki ikizler bu zamana kadar birlikte oldukları estetik ameliyatlara 250 bin dolar harcadı.

Avustralya’nın Perth kentinde yaşayan 33 yaşındaki ikiz kız kardeşler Anna ve Lucy DeCinque şimdiye dek “tamamen aynı görünebilmek için” çok sayıda estetik operasyona girdiklerini ve “Tüm hayatlarını sanki tek bir insanmış gibi yaşamaya çalıştıklarını” söyledi.

WETWETWWETWWETEY

Huffington Post’a konuşan DeCinque kardeşler “Son bir yıldır ikimiz aynı erkekle birlikteyiz. Yani bizim ilişkimizde üç kişi var. Paylaşıyoruz” dedi.

WRWETWET

İkizlerin Facebook hesabı bile aynı...
Çok sayıda reality şov programının yanı sıra reklam anlaşmaları da var.

WRWTWETWETW

Sosyal medya hesaplarını ise milyonlarca kişi takip ediyor.

30 yaşındaki ikiz kardeşler, “İkimiz de aynı adamla evlenmek istiyoruz. Adı, Ben. Aklımızı karıştıran çok şey var. Mümkün mü, yürür mü? Bilmiyoruz. Ancak ABD’nin Arizona eyaletinin Tuscon şehrinde evlenebileceğimizi öğrendik” dediler.

QWRQETQT

Müstakbel eşlerinin her şeyden iki tane almak zorunda olduğunu söyleyen ikizler, iki yüzük ve iki gelinlik istiyor. Kardeşler, “Ben zaten bize sürekli mücevherler alıyor” şeklinde konuştu.

Şok karar... Takıntılı ikizler şimdi de aynı adamdan çocuk sahibi olacaklar! ile ilgili etiketler ikiz aynı adam çocuk sahibi olacak takıntılı