Smart Güneş Enerjisi halka arz ne zaman? Smart Güneş Enerjisi halka arz sonucu, BİST hisse kodu

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. SPK’nın haftalık bülteni doğrultusunda Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri borsa ne zaman işlem görecek, talep toplama tarihi açıklandı mı? Smart Güneş Enerjisi halka arz ne zaman, halka arz sonucu açıklandı mı? İşte, 2022 Smart Güneş Enerjisi BİST hisse kodu ve fiyatı…

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. SPK tarafından yayımlanan haftalık bültende Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri arz talep toplama tarihleri duyuruldu. Şirketten pay sahibi olmak isteyen ve bu doğrultuda yatırımlarını gerçekleştirmek isteyenler Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri halk arz ne zaman sorusuna yanıt aramakta.

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Halka Arz Ne Zaman?

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. 16-17-18 Mart 2022 tarihlerinde 14 TL fiyat ile QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından halka arz edildi.

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Bilgileri

Halka Arz Tarihi: 16-17-18 Mart 2022
Halka Arz Fiyatı/Aralığı: 14 TL
Dağıtım Yöntemi: Oransal Dağıtım
Pay: 31,840,000 Lot
Ek Pay: 6,368,000 Lot
Aracı Kurum: QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
BİST Kodu: SMRTG
Pazar: Yıldız Pazar

Smart Güneş Enerjisi halka arz ne zaman? Smart Güneş Enerjisi halka arz sonucu, BİST hisse kodu

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. Hakkında

Anahtar teslim kurulum hizmetleri ile PV modül üretimi alanlarında Avrupa'nın en önde gelen entegre güneş enerjisi şirketlerinden birisi olan Smart Güneş Teknolojileri, ticari ve perakende kullanıcılarına geniş yelpazede güneş enerjisi çözümleri sunmaktadır.

2009 yılında kurulan ve merkezi İstanbul’da olan Smart Güneş Teknolojileri; Türkiye başta olmak üzere Almanya, ve Ukrayna'da bulunan ofisleri ve Gebze’de 23.500 m² alan üzerinde kurulu üretim tesisi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Gebze, Kocaeli’deki üretim tesisinde arazi ve çatı güneş enerjisi santrallerinde kullanılmak üzere kristal silikon hücre bazlı yüksek verimli fotovoltaik güneş paneli üretilmektedir.

Yıllık 1100 MW üretim kapasitesine sahip, 23.500 m2 kapalı alana kurulu son teknoloji otomatik üretim hatlarında Multi Busbar, PERC, Half-Cut Cell ve Bifacial teknolojileri kullanılarak, verimliliği yüksek, üstün kaliteli güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

Smart Güneş Enerjisi halka arz ne zaman? Smart Güneş Enerjisi halka arz sonucu, BİST hisse kodu ile ilgili etiketler Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri halka arz talep toplama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.