Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 8 Ocak'ta Sivas'ta ilkokul, lise ve üniversitelerde kar tatili ilan edildi mi?

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? Yurt genelinde kuvvetli kar yağışının etkisini iyiden iyiye artırmasıyla birlikte valiliklerden kar tatili açıklamaları da gelmeye başladı. Kar yağışının oldukça şiddetli geçtiği illerden biri olan Sivas'ta bugün (7 Ocak) eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi. Peki yarın ne olacak? 8 Ocak'ta Sivas'ta okullar tatil mi? İlkokul, lise ve üniversiteler tatil mi? Sivas'ta yarın okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? Öğrenci, öğretmen ve velilerin bugünlerde gözü, kulağı valiliklerden yapılan açıklamalada. Yurt genelinde etkisini artıran kar yağışı birçok ilde bugün okulların tatil edilmesine sebep oldu. Kar yağışının şiddetli yaşandığı illerden biri olan Sivas'ta yarın okulların tatil olup olmayacağı, 8 Ocak'ta kar tatili ilan edilip edilmeyeceği araştırılıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 8 Ocak'ta Sivas'ta ilkokul, lise ve üniversitelerde kar tatili açıklandı mı? Son dakika Sivas haberleri ve tüm detaylar...

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 8 Ocak'ta Sivas'ta ilkokul, lise ve üniversitelerde kar tatili ilan edildi mi?

SİVAS'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas'ta etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verildi. Sivas Valiliği yaptığoı açıklamada Meteoroloji’den alınan bilgiler doğruldusunda taşımalı eğitim yapan okullarda bugün yani 7 Ocak Pazartesi tatil ilan edildi.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada, Sivas Meteoroloji Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik verilere göre Pazartesi günü kar yağışı, yüksek kesimlerde kuvvetli buzlanma, don ve şiddetli rüzgar beklendiğinden taşımalı eğitimin aksayacağı ön görülerek, taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, “il merkezi ve köylerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı taşımalı eğitim yapılan her tür ve derecede ki resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süre ile tatil edilmesine karar verildi” dendi.

8 OCAK'TA SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas Valiliğinden henüz yarın için bir kar tatili açıklaması yapılmazken, açıklama geldiği anda detaylar haberimizde yer alacaktır...

İLKOKUL, LİSE VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Sivas'ta etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verildi. Sivas Valiliği yaptığoı açıklamada Meteoroloji’den alınan bilgiler doğruldusunda taşımalı eğitim yapan okullarda bugün yani 7 Ocak Pazartesi tatil ilan edildi. İşte Sivas Valiliği’inden yapılan kar tatili açıklaması…

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada, Sivas Meteoroloji Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik verilere göre Pazartesi günü kar yağışı, yüksek kesimlerde kuvvetli buzlanma, don ve şiddetli rüzgar beklendiğinden taşımalı eğitimin aksayacağı ön görülerek, taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, “il merkezi ve köylerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı taşımalı eğitim yapılan her tür ve derecede ki resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süre ile tatil edilmesine karar verildi” dendi.

Ülke çapında etkisini gösteren kar yağışı Doğu Anadolu'nun en kalabalık ve yoğun şehirlerinden olan Sivas'ta da yaşamı olumsuz etkiliyor. Geçen hafta başından bu yana şehir çapında yağan kar, gündelik yaşamın yanısıra eğitim öğretim yaşamı üzerinde de kar tatili aksaklıklarına neden oluyor. Öyle ki, Sivas'ta yaşam sürdüren öğrenciler 'Sivas'ta okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyor.

Sivas'ta 7 Ocak Pazartesi gününe dair bir kar tatili bilgi kapasitesi bulunmazken, eğitim ve öğretimin şehir çapında devam edeceği tahminleniyor.

SİVAS'TA 432 KÖY YOLU KAPANDI

Kar yağışı, kırsal kesimlerde ise ulaşımı olumsuz etkiledi. İl genelinde 432 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Sivas merkezde 21, Akıncılar'da 14, Altınyayla'da 6, Doğanşar'da 13, Gemerek'te 17, Gölova'da 9, Gürün'de 6, Hafik'te 23, İmranlı'da 74, Kangal'da 25, Koyulhisar'da 22, Suşehri'nde 38, Şarkışla'da 41, Ulaş'ta 14, Yıldızeli'nde 26 ve Zara'da 83 köy ve mezra yolunda ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Meteoroloji verilerine göre kentte yağışın bir kaç gün daha aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ KAR TATİLİ VAR MI?

Sivas'ta bulunan Cumhuriyet Üniversitesi'nden kar tatili konusunda bir açıklama gelmezken, eğitim öğretim devam ediliyor.

Sivas Kar tatili haberi bilgisine bu başlık altında ulaşabilirsiniz.

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ? 07 OCAK PAZARTESİ

Kayseri'de 7 Ocak Pazartesi gününe ilişkin bir kar tatili bilgisi bulunmazken, eğitim ve öğretimin şehir genelinde devam edeceği ön görülüyor.

Valilik tarafından Kayseri'de okulların tatil olduğuna yönelik bir açıklama yapıldığı taktirde haberimizin öğrenebilirsiniz.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VE ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KAR TATİLİ VAR MI?

Kayseri'de bulunan Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi'nden de kar tatili konusunda bir açıklama yapılmadı. Şu anki şartlara göre 7 Ocak Pazartesi günü her iki üniversitede de eğitim öğretim devam edecek.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi'nde 6 ilde kar yağışı beklendiğini bildirdi. Erzincan, Kars, Erzurum, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı olması bekleniyor. Kar yağının daha da etkili olması durumunda Valiliklerden açıklama yapılması bekleniyor

Saat 16:44 Son Dakika: 7 Ocak 2019 İstanbul ve ilçelerinde okullar tatil mi? İstanbul’da bu akşam ve yarın sabah saatlerinde başlayacak yağışın, salı günü akşam saatlerine kadar aralıklarla kar şeklinde olması bekleniyor. 7 Ocak ve 8 Ocak günleri tatil beklentisi arttı.İstanbul'da kar tatili var mı 7 ocak pazartesi

Saat 17.02 Son Dakika: Malatya‘da kar yağışı nedeniyle kırsaldaki 9 mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların yarın (7 Ocak pazartesi) tatil edilmesi bekleniyor.

Saat 16.22 Son Dakika: 7 Ocak 2019 Güneydoğu’da bir çok ilde yoğun kar yağışı: Kar Uyarısı Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak’ta yoğun kar uyarısı yapıldı. Diyarbakır’ın Çermik, Çüngüş, Ergani, Dicle, Hani, Lice ve Kulp, Batman’ın Kozluk ve Sason, Siirt’in Baykan, Şirvan ve Pervari ile Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Saat 16.13 Son Dakika: İstanbul’da 7 ocak 2019 pazartesi okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da 07.01.2019 pazartesi günü sabah ilk saatlerden itibaren meydana gelecek yağışların, 08.01.2019 salı günü akşam saatlerine kadar kuzey ve doğu kesimleri ağırlıklı olmak üzere aralıklarla kar sağanakları şeklinde olacağı tahmin ediliyor.. İstanbul’da bu akşam 21.00 itibariyle kar yağışı bekleniyor. 7 Ocak pazartesi İstanbul’da kar yağışı nedeniyle okulların tatil olabileceği belirtiliyor. Lütfen takipte kalın..

Saat 15.51 Son Dakika: Bolu’da 7 ocak 2019 pazartesi okullar tatil olacak mı? Bolu da sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte kent merkezindeki yeşil alanlar beyaza büründü. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı kent merkezinde yeşil alanlar karlarla kaplandı. Bolu Belediyesine bağlı temizlik ekipleri ve kar küreme araçları şehir merkezinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bolu da 7 ocak Kar tatili haberi bekleniyor..

Saat 15.33 Son Dakika: Mersin ilçeleri, Antalya ve Konya Arasında şiddetli kar yağışı: Mersinde Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. İlçede yüksek kesimlerde kar kalınlığının 25 santimetreyi bulduğu bildirildi. Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Ulaşım ise güçlükle sağlanıyor. Akseki’de sabah saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle okulların yarın (7 Ocak pazartesi) tatil edilmesi bekleniyor.

Saat 16.16 Son Dakika: SİVAS’ta 7 Ocak pazartesi okullar tatil olacak mı? Sivas’ta kar yağışı nedeniyle 432 köy yolu ulaşıma kapandı. İl genelinde iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Kara hazırlıksız yakalanan kent sakinleri, yollarda zor anlar yaşadı. Valilik tarafından kar tatili haberinin akşam saatlerinden önce verilmesi bekleniyor..

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 8 Ocak'ta Sivas'ta ilkokul, lise ve üniversitelerde kar tatili ilan edildi mi? ile ilgili etiketler Sivas 8 Ocak Kar tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.