Sivasspor - Malmö maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Sivasspor-Malmö maçının muhtemel 11'leri

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında sahasında Malmö'yü konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, İsveç'te oynanan ve 3-1 yenilgiyle sonuçlanan maçın rövanşında sahasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de bulunuyor. Peki, Sivasspor - Malmö maçı hangi kanalda? Saat kaçta oynanacak? İşte Sivasspor- Malmö maçının muhtemel 11'leri.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Sivasspor ile Malmö kozlarını paylaşacak. İlk maçı 3-1 kaybeden Sivasspor, sahasında kazanarak gruplara kalmak istiyor.

SİVASSPOR-MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sivasspor - Malmö maçı 25 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'da Yeni Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonu 'ndan Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Jovanovic'in yardımcılıklarını ise Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic üstlenecek.

SİVASSPOR-MALMÖ MAÇI HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Malmö arasındaki rövanş mücadelesi TRT SPOR'dan canlı olarak ekrana gelecek.

SİVASSPOR - MALMÖ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Sivasspor: Ali Şaşal, Apindangoye, Goutas, Robin, Uğur, N'Jie, Charisis, Ulvestad, Hakan, Gradel, James.

Malmö: Dahlin, Moisander, Beijmo, Hadzikadunic, Nielsen, Erdal Rakip, Christiansen, Ceesay, Thelin, Birmancevic, Zeidan.

Sivasspor - Malmö maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Sivasspor-Malmö maçının muhtemel 11'leri ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi malmö
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.