Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Sinem Ünsal, Gizli Saklı adlı dizide canlandırdığı Naz karakteri ile bilinmektedir. Daha öncesinde Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Nazlı ile kariyerinde zirve yapan Sinem Ünsal, Gizli Saklı’da başarılı bir komiser yardımcısını canlandırmaktadır.

Gizli Saklı adlı dizisi FOX TV ekranlarında Naz Arıca karakterini canlandıran Sinem Ünsal, kariyerinde pek çok yapımda adından bahsettirmiştir. Yine FOX TV’de son olarak Mucize Doktor’da Nazlı karakterine hayat veren Ünsal, Gizli Saklı adlı dizide de Polis Akademisini birincilikle bitiren ve ardından İstanbul’a gelerek başarılı komiser yardımcılığı görevinde bulunmaktadır.

Güzel olduğu kadar inatçı da olan Naz, Pamir ile birlikte silah kaçaklığı yapan Tarık’ı suçüstü yakalayabilmek için bir operasyonda görev almışlardır. Zaman zaman birbirleriyle dalaşmayı da ihmal etmeyen bu ikilinin maceraları büyük ilgi görmektedir.

Naz’ın annesi ise bambaşka hayallerde ve kızının hemşire olmasını istemektedir. Annesinin tüm ısrarlarına aldırış etmeden kendi hayallerinin peşinde koşan Naz, Polis Akademisindeki başarısının hemen ardından organize şubenin en büyük amiri Sadullah’ın dikkatini çekmiştir.

Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Sinem Ünsal Kimdir?

21 Haziran 1983 tarihinde İzmir’in Foça ilçesinde dünyaya gelen Sinem Ünsal, eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nde aldıktan sonra aynı sene Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını tamamlayarak Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 senesinde Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakteri ile ortaya koyan Ünsal, 2018 yılında da Siyah Beyaz Aşk adlı dizide Gülsüm karakterini canlandırmıştır. Aynı sene Kızım adlı dizide Sevgi karakteriyle karşımıza çıkan Ünsal, 2019 yılında FOX TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Mucize Doktor adlı dizide Nazlı karakteri ile kariyerinde zirve yapmıştır.

Yaklaşık 4 yıldır Gibi’nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile sevgili olan Sinem Ünsal; 39 yaşında, 1.68 boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur. Halen bekar olan Sinem Ünsal, Instagram’da @sinemunsal hesabını kullanmaktadır.

Sinem Ünsal Oynadığı Diziler ve Filmler

• Elbet Bir Gün / Gizem Kılıçlı /2021
• Mucize Doktor / Nazlı Gülengül / 2019-2021
• Kızım / Sevgi Günay / 2018-2019
• Siyah Beyaz Aşk / Gülsüm Aslan / 2017-2018
• Çoban Yıldızı / Güneş / 2016 – 2017
• Bir Alaturka Hikayet: Raif ile Letafet / Cihangir Atölye Sahnesi / 2019
• Aydınlıkevler / BKM / 2022

Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler sinem ünsal naz gizli saklı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.