Simge Barankoğlu neden tutuklandı? Simge Barankoğlu kimdir?

Sosyal medyada para ödülü dolandırıcılığı kapsamında başlatılan soruşturmada aralarında fenomenlerden Simge Barankoğlu’nun da bulunduğu 17 kişi tutuklanmıştı. Peki Simge Barankoğlu neden tutuklandı?

Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları ile tanınan Simge Barankoğlu, İzmir’de dolandırıcılık kapsamında başlatılan soruşturmada tutuklandı. TikTok ve Instagram'da paylaşımları ile tanınan fenomenlerden biri olan Simge Barankoğlu’nun takipçileri haberleri yakından izlemeye başladı.

Simge Barankoğlu Kimdir?

Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olan 1995 doğumlu Simge Barankoğlu, aslen İzmir Ödemiş'lidir. Sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlar ve videolar paylaşan Simge Barankoğlu, 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlatmıştı. İnsanlar sosyal medyada Simge'nin videosunu o dönemde taklit etmeye başlamıştı.

Simge Barankoğlu neden tutuklandı? Simge Barankoğlu kimdir?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı reklam anlaşmaları ile sağlıyorum ifadesinde bulunan Simge Barankoğlu, DHA'nın haberine göre tutuklanan Simge Barankoğlu'nun, ifadesinde, 'Sosyal medya fenomeniyim. Geçimimi reklam alarak sağlıyorum. Soruşturmaya konu bu eylem de diğer reklamlar gibiydi. Ben tarafları ve müştekileri tanımıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum' dedi.

Simge Barankoğlu neden tutuklandı? Simge Barankoğlu kimdir? ile ilgili etiketler simge barankoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.