Şilili yıldız Alexis Sanchez 'Aslan' oluyor! Metin Öztürk taraftarları heyecanlandırdı...

Galatasaray’da en güçlü başkan adayları arasında yer alan Metin Öztürk seçim vaadi ortaya çıktı. Bu sezon Serie A takımlarından Inter’de şampiyonluk kovalayan oyunculardan biri olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'in sarı kırmızılılarla temas halinde olduğu kaydedildi.

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da seçimler yakalaşırken başkan adaylarından Metin Öztürk’ün transfer bombası sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Alexis Sanchez'in menajeri Felicevich ile görüşen Öztürk’ün olumlu yanıt aldığı ve gereken anlaşmaların sağlanması halinde Şilili yıldızın gelecek sezondan itibaren sarı kırmızılı takımda oynamasına engel bulunmayacağı belirtildi.

Son başkanlık seçimlerde Hakan Çalhanoğlu kozunu ortaya koyan ancak seçimden mağlup ayrılan Öztürk, bu sefer işi oldukça sıkı tutuyor. Inter’in 33 yaşındaki Şilili yıldızı Alexis Sanchez'e kafayı takan Öztürk’ün oyuncunun menajeri Fernando Felicevich ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve olumlu yanıt aldığı söylendi.

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez

Inter ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sanchez'in, yüksek maaşı nedeniyle bonservis bedeli alınmadan gönderileceği söylenirken İspanya'dan Sevilla, İngiltere'den West Ham ve Arjantin'den River Plate takımları da Şilili yıldız için sırada beklemekte.

Şilili yıldız Alexis Sanchez 'Aslan' oluyor! Metin Öztürk taraftarları heyecanlandırdı... - Resim : 2

Udinese, Barcelona, Arsenal, Manchester United ve Inter gibi takımlarda toplamda 612 maça çıkan Sanchez rakip ağları 178 kez havalandırmayı başarırken 141 asistlikte katkı sağladı.

Şilili yıldız Alexis Sanchez 'Aslan' oluyor! Metin Öztürk taraftarları heyecanlandırdı... ile ilgili etiketler Galatasaray Inter Alexis Sanchez
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.