Sıla ile görüntülenen Okan Can Yantır kimdir?

Ahmet Kural ile ilişkisi bittikten sonra ünlü şarkıcı Sıla Okan Can Yantır ile görüntülendi. Kameralara yakalanan ikili büyük panik yaşadı. Herkes Sıla'nın görüntülendiği Okan Can Yantır'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Okan Can Yantır kimdir? Şarkıları ile herkes tarafından hayaranlıkla takip edilen ünlü şarkıcı Sıla Ahmet Kural ile ilişkisi bittikten sonra Okan Can Yantır ile görüntülendi. Herkes ünlü şarkıcının görüntülediği ismi merak ediyor. İkili kameralara yakalanınca panik yaşadılar. Peki Sıla'nın görüntülendiği Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_4

Ahmet Kural ile Sıla’nın aşkı sekiz ay kadar sürmüş, ikili evlilik haberi beklenirken geçen ocak ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcının adı bu gelişmeden birkaç hafta sonra Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile anılmaya başlamıştı. Çift, önceki gün Asmalımescit’te objektife yakalandı.

KOŞARAK KAÇTI

Son sürat kaçtılarYantır’dan birkaç dakika sonra buluştukları restorandan çıkan Sıla, flaşlar patlayınca bir an duraksadı.

Ardından “İyi akşamlar” deyip koşar adım Yantır’ın bulunduğu otomobile yöneldi. İkili son sürat köprü yoluna girdi. Araç Kalamış’ta bir siteye girdi

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, eğitim hayatını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi’nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de almıştır.Üniversitede okuduğu dönemden bu yana dergi sektöründe çalışan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını atmıştır. Dergi sektöründe görev almaya başladığı günden bu güne kadar stajyerlikten editörlüğe kadar birçok görev yapan Yantır, bir süre boyunca Doğuş Yayın Grubuna bağlı GQ Türkiye Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmüştür.

Okan Can Yantır'ın adını, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan ve Çukur dizisiyle adını duyuran Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisiyle sık sık duymaya başlamıştık

SILA GENÇOĞLU

Sıla Gençoğlu, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Acıpayam, Denizli'de doğdu ve öğrenim hayatı için önce İzmir'e sonra İstanbul'a yerleşti. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başladı. Bilgi Üniversitesi'ndeki caz eğitimi sonrasında uzun süre Kenan Doğulu'ya geri vokallik yaptı.

2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012), Yeni Ay (2014) ve Mürekkep (2016) albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti. Bu albümlerde yer alan "Sevişmeden Uyumayalım", "Acısa da Öldürmez", "Kafa", "Boş Yere", "Vaziyetler", "Yabancı" ve "Hediye" şarkıları da Türkiye'de liste başı oldu. Bunların yanı sıra "Yoruldum", "İmkânsız" ve "Zor Sevdiğimden" gibi diğer pek çok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır'la birlikte bestesini yaptı. Ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010'da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014'te Yeni Ay ile birlikte Türkiye'de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

2014-GÜNÜMÜZ: YENİ AY VE MÜREKKEP

Ekim 2013'e gelindiğinde Sıla, beşinci stüdyo albümünün hazırlıklarından bahsetti ve sonraki ay şarkıların kayıtlarına başladı.Yeni Ay adını verdiği iki disklik albümü Sony Music Entertainment ve Columbia Records aracılığıyla Şubat 2014'te piyasaya sürdü ve albüm, yayımlandığı hafta Türkiye'de 70 bin kopya satarak D&R'ın Çok Satan Albümler Listesi'ne bir numaradan dâhil oldu. Bu satış rakamı yıl sonunda 158 binin üzerine çıkınca çalışma, 2014 yılında Türkiye'nin dijital ve fiziki olarak en çok satan çalışması oldu. Yeni Ay ayrıca iTunes Store'un Türkiye kolunda satışa sunulduğu günden itibaren aylarca bir numarada kalarak iTunes Store'un ülkedeki hizmet tarihinin en uzun süre bir numarada kalan albümü olma rekorunu ele geçirdi.Müzik eleştirmenlerinin çoğu albümü beğendi ve bunlardan biri olan Hürriyet yazarı Hikmet Demirkol, "sürprizi olmayan, hayranları ziyadesiyle mutlu edecek detayda ve içerikte bir albüm" nitelendirmesini yaptı.[26]Çıkış şarkısı ve ilk video klip "Vaziyetler", MusicTopTR Resmî Listesi'nin aralıksız on bir hafta boyunca zirveden inmezken diğer kliplerden "Yabancı" ile "Hediye" de bu listede bir numara oldu. "Reverans" ise iki numaraya kadar yükselebildi.2014 Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nde Yeni Ay, En İyi Albüm ödülünü kazanırken Sıla ise En İyi Kadın Sanatçı ve Radyolarda Şarkıları En Çok Çalınan Sanatçı ödüllerini kazandı.

Sıla, Mayıs 2015'te Antalya'daki bir imza gününde.
Mayıs 2015'te Sıla, Özcan Deniz ile birlikte Coca Cola'nın Türkiye'de gösterilen bir reklamında 700 bin karşılığında oynadı. İkilinin "Why This Kolaveri Di" şarkısının Türkçe sözlerle yapılan yeni düzenlemesi eşliğinde bir plajda yaptıkları atışmayı içeren reklam olumsuz eleştiriler topladı.Aynı yıl içinde şarkıcı, Ziynet Sali'nin No 6 ve Güliz Ayla'nın çıkış albümündeki şarkıların çoğunu yazıp besteledi; ilkinin müzik direktörlüğünü ve ikincisinin yapımcılığını üstlendi. Yıl sonunda Sıla, GQ Türkiye tarafından Yılın Kadını olarak seçti. Sıla'nın hazırlık süreci iki yıl ve kayıtları altı ay süren altıncı stüdyo albümü Mürekkep, klip çekilen "Afitap" ve "Engerek" eşliğinde Mayıs 2016'da Sony Music Entertainment ve Columbia Records tarafından yayımlandı ve şarkıcının önceki albümlerine benzer şekilde çıkar çıkmaz Türkiye'de bir numaraya oturdu.Milliyet Sanat'tan Yavuz Hakan Tok, albümü "yüzünü biraz daha alaturkaya dönen Sıla'nın en iyi albümlerinden biri" diye tanımlayarak şarkı sözlerinde daha fazla kullandığı Arapça ve Osmanlıca sözlere dikkat çekti.Sıla, Mayıs'ta ayrıca Erol Evgin albümü Altın Düetler'de yer alan "Ateşle Oynama" şarkısında Evgin ile düet yaptı

Sıla ile görüntülenen Okan Can Yantır kimdir? ile ilgili etiketler Okan Can Yantır Sıla görüntülenen kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.