Sıfırıncı Gün 1. Fragmanı Yayınlandı! Sıfırıncı Gün Konusu Tüyleri Diken Diken Ediyor

Beklenen oldu ve Sıfırıncı Gün 1. Fragmanı yayınlandı. Uzun süredir çekimleri devam eden ve bir hayli geniş oyuncu kadrosuyla meraklıların radarından çıkmayan Sıfırıncı Gün dizisi konusuyla tüyleri diken diken ediyor. Suç ve gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek Sıfırıncı Gün Konusu nedir, oyuncuları kimler? Hadi gelin birlikte inceleyelim.

Öncelikle dediğimiz gibi Sıfırıncı Gün oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Dizinin çekim yerleri arasında ABD ve Arnavutluk da var. Suç çeteleri ve polis arasında gerilimi ekrana taşıyacak Sıfırıncı Gün senaryosu Atasay Koç'a ait. Yönetmenliğini de Süleyman Mert Özdemir yapıyor.

Uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olacak Sıfırıncı Gün. ABD ve Arnavutluk dahil pek çok ülkede çekilen sahneleri var. Sıfırıncı Gün 1. fragmanı da bu yüzden merakla bekleniyordu.

Diğer bir başrol oyuncumuz ise Savaş Özdemir. Kendisi

SIFIRINCI GÜN 1. FRAGMANI YAYINLANDI

Dizinin başrolünde Ejder karakteriyle izleyeceğimiz Yiğit Özşener var. Diğer başrol ise Savaş Özdemir. O da Sırtlan karakterini oynuyor.

Geçtiğimiz günlerde setten paylaştığı fotoğrafın üstüne

Geçtiğimiz günlerde birlikte sosyal medyadan set fotoğrafları paylaşan Engin Öztürk ve Aybüke Pusat da Sıfırıncı Gün kadrosunda. Öte yandan Suskunlar, Ezel ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlardan tanıdığımı Sarp Akkaya da kadroda.

Özellikle Suskunlar ve Ezel dizilerindeki rolleri ile herkesin aklına kazınan başarılı oyuncu Sarp Akkaya, Yiğit Şener ile yine aynı yapımda buluşuyor.

SIFIRINCI GÜN OYUNCULARI

Sıfırıncı Gün oyuncuları arasında Damla Çolbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Turgay Tanülkü gibi daha pek çok başarılı oyuncu yer alıyor.

Dizinin başrolünde başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Yiğit Özşener yer alıyor. Kendisi

Sıfırıncı Gün 1. Fragmanı Yayınlandı! Sıfırıncı Gün Konusu Tüyleri Diken Diken Ediyor ile ilgili etiketler Sıfırıncı Gün Dizisi TV8
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.