Show TV'nin sevilen dizisi erken final mi yapıyor? / VİDEO

Show Tv 'de yayınlanan ve başrollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze dizisi bitiyor mu? Geçen hafta ilk bölümüyle çok konuşulan Yüz Yüze dizisi bu hafta reytingde dibi gördü. Bu hafta Show Tv'nin yayın akışından kaldırılan dizi 'bitiyor mu?' söylentilerini yol açtı. Öve öve bitirilemeyen Sinem Kobal bile diziyi kurtaramadı. Bunun üzerine Yüz Yüze erken final mi yapıyor, soruları sorulmaya başlandı. Peki, ikinci bölümüyle hüsran yaşayan Yüz Yüz final mi yapıyor? Bekleneni karşılamayan Yüz Yüze bitiyor mu? Yüz Yüze yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Dizi reyting kurbanı mı oldu? İşte merak edilenler...

Show TV'nin tanıtımları ve fragmanlarıyla daha başlamadan merakları üzerine çeken dizisi Yüz Yüze ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlese de 2.bölümde hüsranı yaşamıştı. Show TV’de geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen ‘Yüz Yüze’ isimli dizi büyük umutlarla başlamıştı. Dizi tanıtımlarıyla her ne kadar hızlı bir giriş yapsa da reyting kurbanı oldu. Dizi bu hafta Total grubunda sadece 2.54 reyting ve 6.12 share alabildi. ‘Yüz Yüze’ isimli dizi total grubundan kendisine ancak 22. sırada yer buldu.Yüz yüze dizisinin yayın akışından kaldırılması ve bu konuda bir açıklamanın da yapılmaması Yüz Yüze bitiyor mu, sorularını beraberinde getirdi? Sinem Kobal’ın Show TV’de yayınlanan dizisi Yüz Yüze ekrana veda mı ediyor? Peki, ikinci bölümüyle hüsran yaşayan Yüz Yüze final mi yapıyor? Bekleneni karşılamayan Yüz Yüze bitiyor mu? Yüz Yüze yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Dizi reyting kurbanı mı oldu? İşte merak edilenler...

yuzyuzee

YÜZ YÜZE 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Yüz Yüze iki bölümdür Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Tims&B’nin yapımcısı olduğu Yüz Yüze dizisi 3.bölümün de 2 Kasım Perşembe günü yayınlanması bekleniyordu. Ancak 2 Kasım Perşembe yayın akışında Yüz Yüze'nin saatinde Güldür Güldür Show tekrar bölümünün yer alması dikkat çekti.

YÜZ YÜZE ÇEKİMLERİ DURDU!

Reytinglerde umulan başarıyı gösteremeyen dizinin biteceğine dair söylentiler, çekimlerin durduğu haberiyle kanıtlanmış oldu. Aynı zamanda Söz dizisinin de yapımcısı olan Tims&B’den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Yüz Yüze çekilen rezerv bölümlerin ise yayınlanıp yayınlanmayacağı şuanda bilinmiyor.

SANEM

SİNEM KOBAL’IN SEKSİ SAHNELERİ BİLE İŞE YARAMADI

Başrolünde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun oynadığı dizi ilk başladığında sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Herkes, dizinin reyting rekoru yapacağını düşünse de ikinci hafta durum böyle olmadı.

YAZYAZE_REYTANG

REYTİNGLERDE ÇOK GERİLERDE YER ALDI!

Show TV'nin aksiyon garantili ve büyük iddia ile gelen dizisi Yüz Yüze'nin geçen hafta yayınlanan 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer almıştı. Reytinglerde çakılan diziye bir darbe de kanaldan geldi. Show TV 2 Kasım Perşembe akşamı Yüz Yüze yerine Güldür Güldür Show tekrar bölümü yerini aldı. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

SANEM_BARKAN

YÜZ YÜZE YERİNE GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW EKRANLARDA

Dizinin geçen hafta Perşembe akşamı ekrana gelen 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer alabilmişti.

Yüz Yüze dizisinde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'a, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyordu. Dizinin akıbeti merak konusu oldu..

YAZ_YAZE

YÜZ YÜZE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüz Yüze’nin 2. bölümünde; Cino ve Seliha mahallede artık “yüz yüzedir.” Cino’lar, yaşananlar üstüne mahalleye yeni birinin girmesinden haz etmezler. Zeynep’in Seliha’dan da habersiz yaptığı sürprizle, tayfa ve kızlar arasındaki durumlar daha da karışır. Cino bir yandan da babasının intikamı peşindedir. Kasadan çıkan parmakla ne yapacaklarını düşünürlerken bir taraftan da canlarını sıkan bir iş teklifiyle karşı karşıya kalırlar. İşi konuşmak için Sadık’ın tamirhanesine giden Cino deşifre olacaklarını fark eder ve hemen tayfayı toplar ancak Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle olaylar çığırından çıkar. En yakın arkadaşının katilinin peşinde, gizli görevde bir polis ve babasının intikamı peşinde, işler ters gittiği için suçlu duruma düşmüş bir hırsız… İkisi de birbirinden şüphelenirken yakalanan kim olacak?

YÜZ YÜZE’NİN KONUSU

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insanın öyküsünü anlatacak olan Yüz Yüze'nin oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor. İşte henüz yayın tarihi belli olmayan Yüz Yüze dizisi hakkında ilk detaylar!
Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir… İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden…

SANEM_MM

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV’de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen’in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi’den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır. Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez “Dadı” adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu’nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.
atv'de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılan “Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni”nde başrolünü oynadığı Selena dizisi “En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi” seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende “En Sevilen Türk Kadın Oyuncu” seçilmiştir. 2010 Yazında Kanal D’de başlayan daha sonra Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010’da Romantik Komedi filminde “Didem” karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013’te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi.

OYNADIĞI DİZİLER

Analar ve Anneler Zeliha 2015
Gönül İşleri Sevda 2014-2015
Mor Menekşeler 2011-2012
Küçük Sırlar Su Mağbeyinci 2010-2011
Selena Selena 2006-2009
Belalı Baldız Konuk Oyuncu (6.bölüm) 2006
Arka Sokaklar Konuk Oyuncu 2006
Nefes Nefese Aslı Gül 2005
Lise Defteri İnci 2003
Hürrem Sultan Ayşe 2003
Dadı Dilara 2001-2002

OYNADIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Yaktın Beni İpek 2015
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Didem 2013
Romantik Komedi Didem 2010
Ayakta Kal Yasemin 2008
Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu Bianca 2006
Okul Şebnem 2003

OYNADIĞI REKLAM FİLMLERİ

Vodafone reklamı
Gazete Reklamları
Gençturkcell Muhabbet
Deterjan Reklamı
Euro Reklamı
Avea Reklamı
Bingo Reklamı
Garnier Reklamı

ÖDÜLLERİ

Yıl Ödül veren organizasyon Kategori
2008 3.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2009 4.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2016 6.Elle Style Ödülleri Elle Style Yılın Kadın Oyuncusu

BARKAN_SOKULLU_1

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersler aldı. “Küçük Kadınlar” dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. “Küçük Sırlar” dizisinde “Demir” rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu. 2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte.

2016 yılında Kanal D'de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Show TV'nin sevilen dizisi erken final mi yapıyor? / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV fragman yüz yüze 2. bölüm reyting kurbanı yayın akışı yüz yüze final yüz yüze bitiyor mu yüz yüze yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.