Shakira Kimdir? Dünyaca Ünlü Şarkıcı Shakira Kaç Yaşında, Nereli? Shakira Vergi Cezası Mı Ödeyecek?

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira kimdir? Hangi şarkılar ile meşhur oldu? Nereli, kaç yaşında, çocukları var mı? İşte hakkında vergi kaçırma iddiaları gündeme gelen popüler isim hakkında merak edilen tüm detaylar…

SHAKİRA KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

2 Şubat 1997 yılında Barranquilla doğan Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı aynı zamanda söz yazarlığı, dansçılık ve oyunculuk yapmaktadır. Shakira’nın tam ismi Shakira Isabel Mebarak Ripoll’dur. Şu anda 46 yaşında olan şarkıcı 1.57m boyunda 53 kilogramdır. Sarı saçları ve kahverengi gözleri bulunmaktadır. Kova burcu olan oyuncu üstelik iki çocuk annesidir. Şarkıcı, söz yazarı ve dansçı kimliği ile tanınmaktadır. Ünlü sanatçının konserleri büyük bir ilgiyle takip edilmekte ve oldukça hareketli geçmektedir.

90'lı yılların sonlarında büyük bir üne sahip olan Latin pop ve Latin rock müzik furyasındaki önemli isimlerden biri haline geldi. Arap ve Latin figürlü dansları ile beğeni toplayan Shakira aynı zamanda beste yapıyor. 2 kez Grammy 8 kez de Latin Grammy 14 kez billboard Latin müzik ödülü sahibi oldu. Sony müzik İspanya'ya göre de Shakira 16.8 milyon Amerika'da olmak üzere toplamda dünya genelinde 70 milyonun üzerinde albüm satışı gerçekleştirdi. Tekli satışları da eklendiğinde ise Shakira 150 milyon kayıt satışını geçti.

SHAKİRA ÖZEL YAŞAMI

Dünyaca ünlü yıldız Shakira 2011 yılında İspanyol futbolcu Gerard Pique ile birlikte olmaya başladı ve 2022'ye kadar bu birlikteliği devam etti. Ünlü şarkıcı 2010 FIFA Dünya kupası resmi şarkısı waka waka'yı single müzik videosunda yer aldı ve bu sayede tanıştılar. Bu birliktelikten iki çocukları oldu. 2022'de çift ayrıldı.

Shakira'nın iki çocuğu bulunmakta. Milan Mebarak Pique 22 Ocak 2013 tarihinde dünyaya geldi. İkinci çocuğu ise Sasha Mebarak Pique 29 Ocak 2015 yılında doğdu.

 VERGİ KAÇIRMA CEZASI OLARAK 2,9 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Mahkeme sonrası kaynaklarından alınan bilgiye göre, İspanya'da yaşadığı dönemi kapsayarak 2012 ile 2014 yılları arası 6 farklı suç ile maliyeden 14,5 milyon Euro vergi kaçırmak suçu ile suçlanan Shakira 2,9 milyon Euro'luk bir ceza ödeyecek. Normal koşullarda ünlü şarkıcının 117 kişinin tanık olarak yazıldığı davasının 12 duruşma olarak sürmesi bekleniyordu.

Shakira Kimdir? Dünyaca Ünlü Şarkıcı Shakira Kaç Yaşında, Nereli? Shakira Vergi Cezası Mı Ödeyecek? ile ilgili etiketler Shakira
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.