Sezen Aksu 'İki Cihanda Lekelisiniz' İfadesini Kimler İçin Kullandı?

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun 2010 referandumu öncesi söylediği "İki cihanda lekelisiniz" ifadesi yeniden gündem oldu. Sosyal medyada algı oyunları yapan birçok kişiye göre Aksu, bu ifadeyi referandumda 'Hayır' oyu kullananlar için söylemişti. Ancak gerçek bambaşka...

Sezen Aksu, "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında yer alan sözleri nedeniyle tepki çekmeye devam ederken sanatçının geçmişte kullandığı ifadeler de gündeme geliyor.

Aksu'nun 2010 yılında yapılan referandumda kullandığı, "İki cihanda lekelisiniz" ifadesi sosyal medyada gündeme geldi. Birçok kişiye göre Aksu, bu sözleri referandumda 'Hayır' oyu kullananlar için söylemişti.

İKİ CİHANDA LEKELİSİNİZ SÖZLERİNİ KİMLER İÇİN KULLANDI?

Sanatçının kullandığı bu ifadeyi 2010 anayasa referandumuna “hayır” diyenler için değil, çözüm sürecine karşı çıkanlar için kullandığı ortaya çıktı.

Sezen Aksu 'İki Cihanda Lekelisiniz' İfadesini Kimler İçin Kullandı?

Teyit.org konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Öte yandan Sezen Aksu, referandum için “eksiklerine rağmen ‘evet’ diyeceğini” söylemiş, ancak karşı çıkanlara saygı duyduğunu da eklemişti.

Sezen Aksu 'İki Cihanda Lekelisiniz' İfadesini Kimler İçin Kullandı? ile ilgili etiketler Sezen Aksu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.