Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu! Mısırlı sevgiliden şok itiraf! Bütçe dayanmaz...

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile eski kocası ünlü yapımcı Acun Ilıcalı sonunda pişti oldu. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin paylaşımları sonrasında kendisine hakim olamayan Subaşı’nın Ilıcalı ile aynı fotoğrafı paylaşması ‘Acaba’ dedirtti.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi arasında soğuk rüzgarlar yeniden esmeye başladı. Daha önceden Mısırlı sevgilisi tarafından dolandırıldığını açıklayan ve bebek aldığını itiraf eden Subaşı bu sefer de eski eşi Acun Ilıcalı ile aynı footğraf karelerini paylaşınca olanlar oldu.

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu! Mısırlı sevgiliden şok itiraf! Bütçe dayanmaz...

Yaptığı her hareketle gündem olan Subaşı son olarak Mohammed Alsaloussi’nin açıklamaları ile yeniden magazin sayfalarının ilk sıralarını zorladı. Alsaloussi son açıklamasında, “Şeyma ile ilişkimizi ben sonlandırdım. Şeyma’nın harcamaları ortada. Buna hiçbir bütçe dayanamaz.” demesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı kardeşi Kübra Açıl'ın paylaştığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabında yer vermesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Fotoğrafta eski kocası Acun Ilıcalı’da yer alırken Kübra Açıl'ın Alaçatı'da kızının doğum gününe Acun Ilıcalı ve kızı katılırken Şeyma Subaşı orada yer almadı.

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu! Mısırlı sevgiliden şok itiraf! Bütçe dayanmaz... - Resim : 2

Subaşı’nın son olarak Acun Ilıcalı ile beraber fotoğraflarını sosyal medyada gören takipçilerini şaşkınlıklarını gizleyemezken yorumlarda peş peşe geldi. Hayranları Şeyma’ya, “Neden Acun’la olan fotoğrafını paylaştın?” yorumlarında bulundu.

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu! Mısırlı sevgiliden şok itiraf! Bütçe dayanmaz... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Mohammed Alsaloussi Kübra Açıl
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.