Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin nikahında Altın Mimir detayı!

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da avukat Altın Mimir'in evinde ve şahitliğinde yapılan nikah töreni ile evlendi. Çiftin İstanbul'da evlenme nedeni merak edilirken nikah törenindeki bir detayda bir hayli şaşırttı. Ayrıntılar haberimizde...

Şeyma Subaşı, önceki gün Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile İstanbul'da evlendi. Şeyma ile Meedo'nun nikahı, ünlü avukat Altın Mimir'in evinde kıyıldı. Nikah törenine, Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa, annesi, babası, erkek kardeşi ve yakın dostları katıldı.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin nikahında Altın Mimir detayı!

Subaşı ile Meedo'nun nikahlarını İstanbul'da kıyması dikkat çekmişti. Gelin görün ki Şeyma ile Meedo'nun nikahında dikkat çeken bir ayrıntı daha var.

ALTIN MİMİR DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Subaşı'nın nikahının avukat Altın Mimir'in evinde ve şahitliğinde kıyılması dikkat çekti. Subaşı'nın nikah şahidi olan ve nikah için evini Şeyma'ya açan Altın Mimir, ünlü kadınların boşanma avukatlığını yapıyor.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin nikahında Altın Mimir detayı! - Resim : 2

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Altın Mimir, Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi Zeynep Yılmaz'ın, 2010 yılında "İhanete uğradım, eşim beni, 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyle aldatıyor" diyerek açtığı boşanma davasında avukatlığını yapmış.

Boşanma davasında adı geçen 20 yaşındaki kız ise Şeyma Subaşı. Şeyma yüzünden Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz'ı boşatan Altın Mimir'in Şeyma Subaşı'nın nikah şahidi olması ve nikah töreni için evini Şeyma'ya açması dikkat çekti.

 

 

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin nikahında Altın Mimir detayı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.