Şeyma Korkmaz kimdir?

Şeyma Korkmaz kimdir? 2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan, atanmasının gerçekleşmediği ve işsizlik nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Merve Çavdar yaşamına son vermişti. Türkiye, dün akşamdan bu yana bu olayı konuşurken sosyal medyada genç öğretmen adayının ölümüyle ilgili bir paylaşım da yapıldı. Peki, Şeyma Korkmaz kimdir, ne iş yapıyor?

Twitter'da Cehapenin bir oyu azaldı diye twit atan kullanıcı Şeyma Korkmaz vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Şeyma Korkmaz kimdir? Twitter'da bugün TT olan Şeyma Korkmaz attığı twit ile herkesi şok etti. Skandal paylaşımla ilgili açıklama ise gecikmedi. Atanamayan öğretmenin yürekleri dağlayan ölümü sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki, Şeyma Korkmaz kimdir, ne iş yapıyor?

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

İddiaya göre Şeyma Korkmaz isimli bir Twitter kullanıcısı yaşanan bu acı olayın ardından "Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. Demekki ateist deistmiş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemez yani. Bir de cehapenin bir oyu daha azaldı :)" yorumunda bulundu.

AÇIKLAMA GELDİ

Bu yoruma binlerce kişiden tepki yağarken, AK Gençlik Esenler hesabı jet bir açıklama yaparak, "Bu şahsın AK Parti Esenler Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Şeyma Korkmaz ile ilgili hiçbir bağlantısı yoktur. Hesap daha sonradan kullanıcı adı ve ismi değiştirilmiş olduğu ve yurt dışından IP kullandığı belirlenmiştir. Hesap ile yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.

Bu açıklamanın ardından bir paylaşım daha yapan AK Parti Esenler Gençlik Kolları Yönetimi, "Yönetim Kurulu Üyemiz Şeyma Korkmaz'ın gerçek hesabı budur. @seymakrkmz" kendisi savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmuştur. Bizler de durumun takipçisi olacağız.

İNTİHAR ETTİ

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Merve Çavdar, depresyon haplarını içerek intihar etti. İddiaya göre 2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan Çavdar'ın atanmasının gerçekleşmediği ve işsizlik nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu öne sürüldü.

DHA'nın haberine göre olay, bugün saat 17.00 sıralarında Güzelçamlı Mahallesi sahilinde meydana geldi. 2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan Merve Çavdar, iddiaya göre atanamayınca bunalıma girdi. Bugün sabah saatlerinde evden 'iş bulmaya gidiyorum' diyerek çıkan Çavdar, Güzelçamlı sahiline geldiğinde yanındaki depresyon haplarının tamamını içerek intihar etti.

Kıyıda bir kadının hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Genç öğretmenin cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Şeyma Korkmaz kimdir? ile ilgili etiketler Şeyma Korkmaz kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.