Seyir halindeki taksi sürücüsünün yaptığı pes dedirtti! Kadın yolcu saniye saniye kameraya aldı...

İstanbul'da son dönemde yaşanan taksi sorunları ardından taksiciler Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Müşteri seçen taksicilerin ardından şimdi de bir taksicinin seyir halindeyken at yarışı izlemesi büyük tepkiye neden oldu. Taksiye çocuğu ile birlikte binen yolcu kadın ise o anları saniye saniye kameraya kaydetti. İşte o inanılmaz anlar...

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz cumartesi günü bir takside inanılmaz anlar yaşandı. 

SEYİR HALİNDE AT YARIŞI İZLEMEYE BAŞLADI

Çocuğuyla birlikte taksiye binen bir kadın, taksi şoförünün seyir halinde at yarışı izlemeye başlamasıyla şoke oldu. Bir eliyle direksiyonu tutan şoför, diğer eliyle yatay hale getirdiği telefonda at yarışı izlemeye başladı.

 

MASKE TAKMAMASI DA TEPKİ ÇEKTİ

Trafiği tehlikeye atan sürücünün, araçta yolcu varken kendi maske takmayıp dikiz aynasına maske takması ise ilginç bir görüntü oluşturdu.

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Bir süre trafikte böyle ilerleyen sürücü, herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden yolcusunu indirdi. Yaşanan anlar müşterinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Seyir halindeki taksi sürücüsünün yaptığı pes dedirtti! Kadın yolcu saniye saniye kameraya aldı... ile ilgili etiketler Taksi İstanbul Esenyurt Sürücü at yarışı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.