Görenler gözlerine inanamadı! 13 yaşındaki çocuk babasının taksisini çalıp arkadaşıyla tur attı!

İstanbul'da vatandaşlar taksi bulmakta büyük sıkıntılar yaşarken Arnavutköy'de bir taksinin sürücüsünü görenler gözlerine inanamadı. Ailesinden habersiz olarak taksiyi alan 13 yaşındaki çocuk, arkadaşlarını site içerisinde gezintiye çıkardı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar bir site sakini tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Arnavutköy'de 13 yaşındaki bir çocuk babasından habersiz olarak taksiyi aldı ve arkadaşıyla birlikte site içerisinde gezintiye çıktı. 

SİTE SAKİNLERİ CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Hadımköy Mahallesi'nde bir sitede 13 yaşında olduğu öğrenilen çocuk, babasının taksisinin anahtarını alarak site içerisinde arkadaşıyla gezdi. Durumu fark eden bir diğer site sakini ise cep telefonu kamerası ile yaşananları kaydetti.

 

BABAYA 2 BİN 698 TL PARA CEZASI

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla taksi sahibine ehliyetsiz kişiye araç kullandırmaktan 2 bin 698 lira para cezası uygulandığı öğrenildi.

 

Görenler gözlerine inanamadı! 13 yaşındaki çocuk babasının taksisini çalıp arkadaşıyla tur attı! - Resim : 3

Görenler gözlerine inanamadı! 13 yaşındaki çocuk babasının taksisini çalıp arkadaşıyla tur attı! ile ilgili etiketler Taksi İstanbul Çocuk site

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.