Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli Avrupa Ligi maçı öncesi konuştu: Fenerbahçe'nin güçlü tarafı...

Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, Fenerbahçe'nin çok iyi oyunculara sahip olduğu söyledi. Fenerbahçe'yi ve oyuncuları tanıdığını söyleyen Sampaoli, "Fenerbahçe'nin güçlü tarafı baskılı oynaması. Özellikle hücum oyuncularının gösterdiği başarının farkındayız." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek Sevilla'da teknik direktör Jorge Sampaoli ile futbolculardan Yassine Bounou, açıklamalarda bulundu.

Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, "Bade bugün kısmen bir çalışma yaptı bizimle. Pazar günü oynayacağımız maça daha çok odaklandırmış durumdayız kendisini. O'nun yokluğunu tabii ki hissediyoruz. Yarınki maçta O olmasa bile elimizden geleni yapacağız. Spesifik bir oyuncu ve yerine oynayacak oyuncularımız var. Diğer arkadaşlar yerini doldurmaya çalışacak." dedi.

"RAKİBİMİZ ADAYLARDAN BİRİSİ"

Sampaoli, içinde bulundukları durumun kendileri açısından aleyhte olduğuna dikkati çekerek, "Yaşadıklarımızın farkındayız, bunu kabul ederek mücadele etmemiz gerekiyor. Bu zıt şartlar altında maça çıkacağız ve elimizden gelen her şeyi yapacağız çünkü rakibimiz aday ülkelerden bir tanesi. Elimizden gelen rekabetçi gücümüzü göstererek en iyini yapacağız. Tabii ki zorluklar var ama bunlara çözüm bulmamız gerekiyor." diye konuştu.

"OYUN ANLAYIŞLARINA UYGUN DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe maçına sistem değişikliği ile çıkacaklarını kaydeden Sampaoli, "Özellikle oyun kültürünü dikkate alacağız çünkü rakibin oyun kültürünü dikkate alarak değişiklik yapacağız. Futbolun içinde her şey var, göz ardı etmememiz gerekiyor. Maçın dinamiği çok önemli. Biz hep aynı şekilde savunma yapıyoruz ama son 2 maçta yaşadıklarımızla hiçbir zaman karşılaşmadık. Adaptasyon çok önemli. Rakibin oyununa adapte olabilmek çok önemli. Burada biraz daha derinleştirmek gerekiyor savunmamızı." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN HUCÜM OYUNCULARININ GÖSTERDİĞİ BAŞARININ FARKINDAYIZ"

Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Sampaoli, "Avrupa'da oynadığımız bütün maçlara önem veriyoruz. Şu an içindeki durumumuzun zorlu olduğunu ifade etmiştim. Değiştirmemiz ve iyileştirmemiz gereken durumları dikkate alıyoruz. Ama ben enerjik bir maç oynatmaya çalışacağım. Oyuncularımın hepsi zafer arzusu içindeler. Fenerbahçe'den Valencia'yı Oosterwolde'yi ve Henrique'yi tanıyorum. Fenerbahçe'nin oyuncularını aşağı yukarı tanıyorum ve çok iyi oyunculara sahip olduklarını biliyorum. Fenerbahçe'nin güçlü tarafı ise baskılı oynaması. Özellikle hücum oyuncularının gösterdiği başarının farkındayız." şeklinde konuştu.

Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli Avrupa Ligi maçı öncesi konuştu: Fenerbahçe'nin güçlü tarafı... ile ilgili etiketler Sevilla Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.