Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz CBC Sport nasıl izlenir?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Sevilla karşısına çıkıyor. Avrupa Ligi B Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayan sarı lacivertliler ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Peki, Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Sevilla ile karşılaşıyor. 2008 yılında Şampiyonlar Ligi son 16 turunda daha öncesinde Sevilla ile eşleşen sarı lacivertliler İspanyol rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?

Ramon Sanchez Pizjuan’da 9 Mart Perşembe akşamında saat 23.00’da başlayacak Sevilla Fenerbahçe maçı EXXEN platformu ile şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag'ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Play-off turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde 3-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilmesine rağmen tur atladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Fenerbahçe'de, Rennes, Dinamo Kiev, AEK Larnaca'nın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu, 6 maçta elde ettiği 4 galibiyet ve 2 beraberliten gelen 14 puanla lider bitirdi.

Grupta, 3 Kasım 2022'de 2-0 galip geldiği son Dinamo Kiev deplasmanından 4 ay sonra yeniden Avrupa sahnesine çıkacak Fenerbahçe, mücadele ettiği ligde kötü günler geçiren Avrupa'nın köklü takımlarından Sevilla deplasmanından avantajlı skorla dönmek için mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, İstanbul'da 16 Mart'ta yapılacak rövanş maçında da rakibini eleyerek Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmayı hedefliyor.

Sevilla Fenerbahçe

Fenerbahçe, Sevilla karşısına sakatlığı devam eden Luas Peres'ten yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, isimleri UEFA'ya bildirilmeyen Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun da yer almayacak.

Sevilla'da ise savunma oyuncuları Marcao, Karim Rekik ve Loic Bade kadroda yer almadı.

Sevilla:  Bono, Kouassi, Fernando, Gudelj, Jesus Navas, Jordan, Rakitic, Acuna, Lamela, Torres, En-Nesyri

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Samet, Szalai, Ferdi, Arao, İrfan Can, Zajc, Rossi, Valencia, King

CBC Sport nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz CBC Sport nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Sevilla Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.