Sevilen dizi Yüz Yüze'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Yüz Yüze dizisinin ikinci bölümü dün akşam Show TV ekranlarına geldi. Vatandaşlarımız 3. bölüm fragmanını araştırıyor. Seliha’nın kiraladığı dükkandaki delilleri yok etmek için dükkana giren Molla ve Tatar, Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle Seliha’ya yakalanıyordu. Cino ve Seliha’nın heyecan dolu sahneleri merak uyandırdı. Yüz Yüze 2. bölümü izlemek isteyenler haberimizdeki linke tıklayabilirler. Yüz Yüze 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Show TV'nin sevilen dizisi Yüz Yüze dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Kısa sürede büyük beğeni toplayan dizinin 3. bölüm fragmanı araştırılıyor. Yüz Yüze'de Cino ile Seliha mahallede artık birbirlerine bakabilmektedir. Birol’un polisler tarafından sorgulandığı, çetenin yeni operasyonları için plan yaptığı, Tatar ve Zeynep’in dövüş sahnelerinin dikkat çektiği tanıtımda birbirlerine karşı şüpheleri giderek artan Cino ve Seliha’nın heyecan dolu sahneleri merak uyandırdı. Peki, Yüz Yüze 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölümü izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler...

yAz_yAze_142

YÜZ YÜZE 3. BÖLÜM FRAGMAN

CİNO VE SELİHA'NIN HİKAYESİ NASIL BAŞLADI?

Yüz Yüze’nin geçtiğimiz Perşembe ekrana gelen ilk bölümünde; Cino, kardeşi Çağdaş’ı babasının mezarına getirdiği sırada orada olan Seliha ile tanıştı. Cino ve çete üyeleri Molla, Tatar, Aleko, Mustafa toplanarak yeni işleri için hazırlık yaptı. Cino gittiği mekanda oraya operasyon için giden Seliha ile tekrar karşılaştı. Araba çalan çete üyeleri aksiyon dolu anlar yaşadı. Babasının kirli bir polis değil, masum olduğunu öğrenen Cino öfkeden deliye döndü. Babasını aklayacak belgelere ulaşmak için bankadaki kasaya ulaşması gereken ekip plan yaptı. Her şeyin başladığı o gün, Seliha’nın kardeşi gibi sevdiği Ali ve Zeynep’in nişanı vardı.

Ali, Seliha’nın işi için bankaya girdiği sırada Cino’lar da bankaya girdi. Bankaya girdiklerinde işler ters gitti ve Ali öldü. Çete kaçmaya çalışırken Seliha, Mustafa’yı vurdu. Cino’yla silahlı çatışamaya giren Seliha, Cino’nun kaçarken yere düşürdüğü bilekliği buldu. Çete üyelerinin Mustafa’yı gömdüğü duygusal sahneler izleyenleri de derinden etkiledi. Ali’nin cenazesinde intikam yemini eden Seliha bulduğu bilekliğin peşine düştü. Cino’nun mahallesine geldiği sırada bilekliğin bir semt takımının renkleri olduğunu anlayan Seliha, Cino’nun çiçekçi dükkanının karşısındaki dükkanı kiraladı. Artık komşu olan Cino ve Seliha’nın hikayesinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

yAzyAze2

İKİNCİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yüz Yüze’nin bu akşam ekrana gelen 2. bölümünde Seliha’ya mahalleyi tanıtan Cino, babasının mezarına giderek ondan af diledi. Seliha’nın kiraladığı dükkandaki delilleri yok etmek için dükkana giren Molla ve Tatar, Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle Seliha’ya yakalanıyordu. Cino’nun planıyla Tatar polislerden kaçmayı başardı. Cino ve Seliha gün doğumunu birlikte izleyerek uzun süre dertleştiler.

yAzyAze

Birol, Tatar’a sattığı silahla Ali’nin öldürüldüğünü anlayınca çeteyi tehdit ederek ünlü bir ressamın milyon dolarlık tablosunun kaçırılmasını istedi. Zeynep ve Seliha mahallede ev tutarak, Ali’nin katilini bulmaktan vazgeçmediklerini gösterdiler. Seliha, Ali’yi öldüren kişiye silahı satan kişinin Birol olduğunu öğrenince onu yakalamak için harekete geçti. Karakolda karşılaştığı adamdan şüphelenen Cino’nun adamın polis muhbiri olduğunu anladığı sırada Seliha da Birol’un kim olduğunu öğrendi. Bu olay üzerine ikilinin yüz yüze gelerek tekrar tanıştığı final sahnesi heyecan yarattı.

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın başrol oynadığı, Show TV’nin iddialı projesi “Yüz Yüze”de Sokullu ve Kobal’a; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner Alıcı, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Dinçel, Kağan Uluca,Celal Öztürk, Kirkor Dinçkayıkçı, Fikret Urucu ve Arda Görgen gibi isimler eşlik ediyor.

yAzyAzee

BİRİNCİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cihangir (Cino), Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar. Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer. Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir. Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.

Sevilen dizi Yüz Yüze'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler yüz yüze yüz yüze 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı 2. bölümü izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.