Sevilen dizi Savaşçı'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Savaşçı dün 16. bölümüyle ekranlara geldi. Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getirip, silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermemek için mücadele ettiği bölümün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Savaşçı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bordo berelilerin hikayesini anlatan dizinin konusu nedir? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Detaylar haberimizde...

Savaşçı 15. bölüm izleyicisi ile buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Savaşçı yeni 16. bölüm fragmanı merak edilen konular arasında yer alıyor. Fox TVnin sevilen dizisinin bölümleri Pazar günleri saat 20.00’da yayınlanıyor. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapıyor. Peki, Savaşçı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizide dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi ekrana getiriliyor. Savaşçı'nın 16. bölüm fragmanı ve Savaşçı 15. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde sizlerle olacak.

4_savasci-yeni-bolum-ne-zaman--savasci-son-bolum-izle_149245810014
SAVAŞÇI 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaparken, Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getirecek ve silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermeyecektir.

Albay Kopuz ise karargahta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır.

Savaşçı 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

SAVAŞÇI 15. BÖLÜM İZLE

KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

"SAVAŞÇI" DİZİSİ 2200 YILLIK BİR DESTANI ANLATACAK!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit.

Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.

Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

SAVAŞÇI OYUNCULARI KİMLER?

savasci-2bolum-1fragmani-23-nisan-pazar_9814782-10230_1280x720

Berk Oktay-Yüzbaşı Kağan Bozok Tim komutanı

Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

YAldAz_AaArA_Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy-Aslı Özkaynak

Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

murat-serezli
Murat Serezli-Albay Halil İbrahim Kopuz

Dirayetli, yiğit bir komutan. Bizim timimiz, onun komutası altında. Karısının 90'ların sonunda teröristlerce öldürülmesinden sonra, Kopuz için askerlik ve mücadele dışında, hayatında hiçbir şey kalmamıştır. Ancak bu mücadele, onun için kör bir intikam ve nefret mücadelesi değil.

189082_660_320

Fırat Albayram-Üsteğmen Serdar Türkmen

Ankaralı. Timde Yüzbaşı Kağan’dan sonraki adam. Neşeli, fırlama ve akıllı bir subay. İşkence görmüş, travmatik şeyler yaşamıştır. Tim, hem onu kurtarmak, hem de geri kazanmak için büyük bir mücadele verir. Travma sonrası bu noktaya tekrar gelmesi biraz zaman alacak.

SETTE DE ASKER GİBİLER

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer ve Gaye Turgut Evin’in başrollerini paylaştığı ‘Savaşçı’nın seti, gerçek hayattaki askerlerin yaşamını aratmıyor. Projenin dokuz kişiden oluşan kahraman Kılıç Timi oyuncuları, Eskişehir’de gerçekleşen çekimlerde rollerinin hakkını verebilmek için birer asker gibi yaşıyorlar.

05.00’TE KALKIYORLAR

Oyuncular, askerler gibi sabahları 05.00’te içtimaya kalkıp, akşamları da 21.00’de yatmaya özen gösteriyor. Zor koşullarda süren çekimlerde Kılıç Timi beslenmesine de dikkat ediyor. Oyuncular dışarıda yemek yemek yerine, asker menüsüyle besleniyor.

EMEKLİ ALBAYDAN DÖVÜŞ VE SİLAH EĞİTİMİ ALIYORLAR

Ekip, sahneler için düzenli olarak danışman emekli albayla çalışıyor. Yakın dövüş ve silah eğitimi alan oyuncular, aksiyon sahnelerindeki başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği ‘Savaşçı’, her pazar FOX’ta ekrana geliyor.

Sevilen dizi Savaşçı'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Savaşçı 15. bölüm savaşçı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı savaşçı 15. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.