Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül yaşadığı zorlu süreci şarkıya döktü

Adını ilk olarak üyesi olduğu Hepsi müzik grubuyla duyuran şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz Aralık ayında birlikte geçirdikleri trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetmişti. Evlilik hazırlığındaki sevgilisinin vefatıyla yıkılan ünlü şarkıcı yaşadığı acı olayın ardından müziğe sarıldı. Ergül, bu zorlu süreci ise şarkıya dönüştürdü. Ergül, 'Çok içten, gerçek, samimi duygularımı şeffafça yansıtan bir şarkı hazırladık.' dedi.

Hepsi müzik grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz Aralık ayında, evlilik hazırlığı yaptığı, Roka Tekstil'in kurusucu olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Kazada yaralanan Gülçin Ergül'ün sevgilisi ise olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sevgilisinin vefatının ardından ilk kez geçtiğimiz günlerde sahneye çıkan Gülçin Ergül, yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu duyurdu.

Ergül, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamada, yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu ve şarkısında yaşadığı zorlu süreci anlattığını ifade etti.

Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül yaşadığı zorlu süreci şarkıya döktü


256 bin takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulunan Ergül, ''Hayatımı her zamanki gibi müziğe bağlanarak yaşamaya kanalize etmek için gayret ediyorum'' dedi ve şu ifadeleri kullandı...

''İçinden geçtiğim zorlu süreçte duygularımı tabii ki dönüştürdüm. Bu beni bir nebze rahatlattı. Çok içten, gerçek, samimi duygularımı şeffafça yansıtan bir şarkı hazırladık. Fakat prosedürleri netleştirebilmeyi ve sonrasında olabildiğince yakın zamanda paylaşabilmeyi umuyorum.

Bu zorlu sürecin bence farklı evreleri var, normal olarak. Ve her evrenin başka bir dönüşümü, başka bir sountrack'i olacağına eminim.

Beni bu süreçte yalnız bırakmayan, empati sağlayan ve destekleyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Hayatımı her zamanki gibi müziğe bağlanarak yaşamaya kanalize etmek için gayret ediyorum ve bu yolculukta benimle olan dinleyici/izleyici/takipçilerimize minnet duyuyorum.''

Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül yaşadığı acıları şarkıya döktü

 

 

Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül yaşadığı zorlu süreci şarkıya döktü ile ilgili etiketler gülçin ergül Erdal Şeyda Lafçı