Sevan Nişanyan'dan skandal sözler! Okul müdürünü öldüren öğrenciyi savundu, Atatürk'e hakaret etti

Eyüpsultan'daki özel bir okulda okul müdürü olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından öldürüldü. Tüm Türkiye bu olayı konuşurken Sevan Nişanyan, İbrahim Oktugan'ı öldüren öğrenciyi savundu ve "Öldürülen İbrahim Bey'i tanımam etmem. Ama arkasına aldığı posteri iyi tanıyorum" diyerek Atatürk'ü hedef aldı.

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürünün öğrencisi tarafından katledilmesiyle sarsıldı. Okuldan uzaklaştırılan Iraklı öğrenci, 5 ay sonra İbrahim Oktugan'ı odasına girerek silahla ağır yaraladı. Oktugan kurtarılamazken, kaçan katil zanlısı kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

Okul müdürünün öğrencisi tarafından öldürülmesi büyük tepkilere neden olurken gazeteci Sevan Nişanyan'dan olayla ilgili skandal bir paylaşım geldi. Nişanyan'ın paylaşımı tepki çekti.

IRAKLI KATİLİ SAVUNDU, ATATÜRK ÜZERİNDEN GÖNDERME YAPTI

Kemalizm'e ve Türkçülüğe karşı tavrıyla bilinen, bir süredir Yunanistan'da yaşayan Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, cinayeti adeta savunarak şu ifadelere yer verdi:

Genç bir insanın hayatını bilerek ve isteyerek kaydıran birinin orantılı şekilde cezalandırılması doğrudur. Bazı koşullarda öldürmek bir yöntem olabilir.

11 yıllık okul hayatımda belki 60 öğretmen tanıdım. En az yirmisi kompleksli, sadist, cahil, içten pazarlıklı puştlardı. Birini dahi imha etmeğe cesaretim yetmediği için hep kendimi suçlarım.

Öldürülen İbrahim Bey'i tanımam etmem. Ama arkasına aldığı posteri iyi tanıyorum.

Sevan Nişanyan'dan skandal sözler! Okul müdürünü öldüren öğrenciyi savundu, Atatürk'e hakaret etti

 
Sevan Nişanyan'dan skandal sözler! Okul müdürünü öldüren öğrenciyi savundu, Atatürk'e hakaret etti ile ilgili etiketler Sevan Nişanyan
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.