Serkay Tütüncü'nün sosyal medya pozu olay oldu!

Özellikle son dönemde eski rol arkadaşı olan Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem olan Serkay Tütüncü, Instagram hesabının story kısmında iç çamaşırıyla pozunu paylaşınca olay oldu. Tütüncü kısa sürede paylaşımını sildiği iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde bir partide eski rol arkadaşı Burcu Özberk ile öpüştüğü iddia edilen Serkay Tütüncü bu sefer yeni bombasını sosyal medyada patlattı.

Son olarak final yapan Masumiyet dizisinde İlker karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü Instagram hesabının story kısmında iç çamaşırıyla yarı çıplak pozunu paylaşınca kısa sürede magazin gündeminde yer aldı.

Serkay Tütüncü'nün sosyal medya pozu olay oldu!

Serkay Tütüncü yatakta yarı çıplak uzanıp aynadan çektiği pozunu kısa sürede sildiği iddia edildi. Sosyal medyada ise bu konu hakkında konuşulmaktan kurtulamadı.

 

 

 

Serkay Tütüncü'nün sosyal medya pozu olay oldu! ile ilgili etiketler serkay tütüncü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.