Serikspor hangi ilin, nerenin takımı?

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda Beşiktaş’a konuk olan Serikspor Belediyespor takımı merak konusu oldu. Mücadeleden haberi olan ve izleyen futbolseverler Serikspor nerenin takımı, hangi ilin takımı, hangi ligde gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Bu kapsamda Serikspor merak konusu oldu. Peki, Serikspor nerenin takımı? Serikspor hangi ilin, nerenin takımı? Serikspor hangi ligde? Serik Belediyespor hangi ligde? İşte detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anadolu takımı Serikspor kozlarını paylaştı. Mücadele futbolseverler tarafından ilgiyle takip edildi. Beşiktaş Serikspor maçı canlı izlenirken futbolseverler Serik Belediyespor (Serikspor) nerenin takımı, hangi ilin takımı şeklinde bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Serikspor nerenin takımı? Serikspor hangi ilin, nerenin takımı? Serikspor hangi ligde? Serik Belediyespor hangi ligde? Detaylar haberimizde…

SERİKSPOR NERENİN TAKIMI? SERİKSPOR HANGİ İLİN, NERENİN TAKIMI? SERİKSPOR HANGİ LİGDE? SERİK BELEDİYESPOR HANGİ LİGDE?

Futbol tarihine 1955 yılında giriş yapan Serikspor, Antalya’nın Serik ilçesinde kurulmuştur. Tam adı Serik Belediyespor olan Serikspor, 2022-23 sezonunda 2. Lig’de forma terletti.

İbrahim Şahin’in kulüp başkanı olduğu Serik Belediyespor teknik direktörlük görevini ise Cem Kavçak üstleniyor.

Amatör Lig’de 60 sezon mücadele eden Serikspor, Bölgesel Amatör Lig’de 3 sezon, 3. Lig’de 2 sezon, 2. Lig’de ise 3 sezon mücadele etmişti. Serik Belediyespor halen 2. Lig’de mücadele etmektedir.

Serikspor hangi ilin, nerenin takımı? ile ilgili etiketler Serik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.