Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Exxen çağrısı... "Acun açsın kanalı"

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçın Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu yayın platformun Exxen'den yayınlanacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın basın toplantısında Ilıcalı'ya çağrıda bulundu: "Acun'dan rica etmek lazım. Açsın kanalı, bütün halk izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin."

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi macerası yarın başlıyor. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın ile Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Borussia Dortmund maçının basın toplantısında konuştu.

Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran kurumun sahibi Acun Ilıcalı'ya, yayınların kamuya açık olması çağrısında bulunan Yalçın, "Ben tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar bundan sonrası için çok önemli olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alacağı puanlar da önemli. Onlara da başarılar diliyorum. İstanbul'un 3 büyük camiası ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak. Exxen maçı açabilir bence. Sosyal medyada insanların izlemek istediğini gördüm. Acun'dan rica etmek lazım. Açsın kanalı, bütün halk izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin." ifadelerini kullandı.

BU SEVİYELER ÇOK ÜST SEVİYELER 

Yarınki maçta 115 kilometreden fazla koşu mesafesini zorlamak zorunda olduklarına vurgu yapan Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son oynadığımız maçın koşu mesafesi iyi ama yarın o koşu mesafeleri yeterli olmayacak. Minimumum 115 ve üstünü zorlamak zorundayız. Bu organizasyonda başarılı olmak istiyorsanız daha fazla tempo ve mesafeye ihtiyaç var. Oyuncularımız da bunun farkında. Çalışmalarımızı ona göre yaptık. Biz konuşmayı çok seviyoruz ama konuşmakla olmuyor. Bu seviyeler çok üst seviyeler. Gruplar açıklanınca hemen 'Bu gruptan çıkarız' diye konuşuluyor. Daha gerçekçi olmak lazım. Çok üst seviyede oynayacağız. Buradaki mücadeleler kolay değil. Türkiye'de oynadığınız seviye bu seviyelere yetmez. Gerçekçi planlar yapıyoruz. Ne yapabiliriz, nereye gideriz, bunu zaman gösterir. Gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzda, sonra hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz."

Sakatlığı nedeniyle Borussia Dortmund karşısında görev yapamayacak Domagoj Vida'nın yokluğunu değerlendiren Sergen Yalçın, "Savunmada Vida olmayacak ama onun yerine oynayacak oyuncularımız var. Bu sene iyi ve geniş bir kadro kurduk. Her bölgede oynayacak alternatifli kadromuz var. Herkes hazır, herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum." açıklamasında bulundu.

NASIL OYNAMAMIZ GEREKİYORSA ÖYLE OYNAYACAĞIZ

Güçlü bir rakip olmasına karşın Borussia Dortmund'un da zaafları bulunduğunu kaydeden siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Her takımın açıkları, mutlaka eksik bir şeyleri vardır. Eksikleri olması, senin o eksikleri kullanarak yeneceğin anlamına gelmiyor. Sen o eksikleri değerlendirebilecek misin? Bizim de bir sürü eksiğimiz var. Bu eksikleri konuşmak güzel ama oyunda bunlardan faydalanmak kolay olmuyor. Biz de kafamızda bir şeyler kuruyoruz. Herkes bir şeylere çalışıyor ama çalışma ile uygulama arasında büyük fark var. Planlarımızı yaptık. Nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayacağız." şeklinde görüş belirtti.

Yarın yabancı oyuncularla oynayacağını aktaran Yalçın, "Bütün oynayanlar yabancı olacak gibi görünüyor. Ben şikayet etmiyorum. TFF bir karar almışsa biz onu uygulamak zorundayız. 3 Türk'le oyna diyorsa 3 Türk'le oynarız. Kuralı değiştirecek mercii ben değilim. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Bu seviyelerde oynayabilecek Türk oyuncularımız da var. Bir karar alındıysa, o karar sürekli değiştirilmesin. Kulüpler bu kararlara göre plan programlar yapıyor." diye konuştu.

Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Exxen çağrısı... "Acun açsın kanalı" ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Acun Ilıcalı Exxen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.