Josef de Souza: Oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum

Sergen Yalçın ve Josef de Souza, yarın oynanacak Borussia Dortmund maçı öncesi iddialı... Brezilyalı futbolcu, "Takımın bu gelişiminde pay sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Böyle oynarsak başarabiliriz" dedi.

Josef de Souza şunlar söyledi: "Şampiyonlar Ligi'nde başa baş mücadele olacak, biz de iyi takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu sezon özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızla yeniden buluşmak çok özeldi, Şampiyonlar Ligi de özel bir arena. Onlar da bizimle bu heyecanı yaşayacak, bizi besleyecekler, hiçbir şüphemiz yok. Günümüz futbolunda maçtan önce favori belirlemek kolay değil. Ben oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum. Her şey saha içinde belli olacak. Kazanabiliriz."

 Josef de Souza: Oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum - Resim : 2

Josef de Souza: Oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Josef de Souza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.