Sergen Yalçın: Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak hayal ama Dortmund'u yenmek değil

Sergen Yalçın ve Josef de Souza, yarın oynanacak Borussia Dortmund maçı öncesi iddialı... Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak hayal ama Borussia Dortmund'u yenmek değil. Bir şeyler yapmak istiyoruz, bir şeyleri başarmak istiyoruz, bir şeyler göstermek istiyoruz, ülkemize puanlar kazandırmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi macerası yarın başlıyor. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın ile Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Borussia Dortmund maçının basın toplantısında konuştu.

Kariyerinin en büyük maçına çıkacak olan şampiyon teknik adam, "Böyle bir organizasyonda mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Gücümüz buna yeter. Gruptan çıkmak istiyoruz. Ümidimiz var. Heyecanlıyız. İnşallah hedefimize ulaşırız" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMAK HAYAL

Sergen Yalçın'ın basın toplantısından satırbaşları şöyle:

"Biz bu grubun en düşük bütçeli takımıyız. Ama önemli olan saha için organizasyonlar. Mücadele etme isteği... Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak hayal... Hayal kurabilir miyiz? Belki..."

"Rakibe göre oyun planları değişebilir ama biz elimizden geldiğince kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Bizim için biraz da test gibi olacak. Güçlü ve tempolu takımlarla oynayacağız. Taraftarımıza ve izleyenlere heyecanlı bir oyun izletmeye çalışacağız."

Alex'in sakatlığı çok uzun sürmez ama Vida'nınki sürebilir. Umut da geri dönecek. 3 eksik var. Sonuç ne olursa olsun sahada mücadele eden bir Beşiktaş olacak."

"Bir şeyler yapmak istiyoruz, bir şeyleri başarmak istiyoruz, bir şeyler göstermek istiyoruz, ülkemize puanlar kazandırmak istiyoruz, bu tabii ki kolay değil, zor bir turnuva. Kimsenin şüphesi olmasın, elimizden geleni yapacağız."

"Savunmada Vida olmayacak ama onun yerine oynayacak oyuncularımız var, geniş bir kadromuz var, bu sene iyi bir kadro kurduk, Oynamayanların yerine oynayacak oyuncularımız hazır, herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum."

Sergen Yalçın: Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak hayal ama Dortmund'u yenmek değil

JOSEF: MAÇIN FAVORİSİ YOK

Josef de Souza ise şunlar söyledi: "Şampiyonlar Ligi'nde başa baş mücadele olacak, biz de iyi takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu sezon özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızla yeniden buluşmak çok özeldi, Şampiyonlar Ligi de özel bir arena. Onlar da bizimle bu heyecanı yaşayacak, bizi besleyecekler, hiçbir şüphemiz yok. Günümüz futbolunda maçtan önce favori belirlemek kolay değil. Ben oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum. Her şey saha içinde belli olacak. Kazanabiliriz."

"Takımın bu gelişiminde pay sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Böyle oynarsak başarabiliriz."

Sergen Yalçın: Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak hayal ama Dortmund'u yenmek değil ile ilgili etiketler Beşiktaş Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.