Serenay Sarıkaya'ya ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülendi

Show TV’nin yeni dizisi 'Aile'de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan ve Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kliniğinin bulunduğu bir binadan çıkarken görüntülendi. Sarıkaya'nın halsiz, keyifsiz ve yorgun hali dikkatlerden kaçmadı.

'Aile' dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları, "Daha sonra konuşuruz" diyerek yanıtsız bıraktı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Show TV'nin yeni dizisi 'Aile'de 'Devin' karakterine hayat veren oyuncu Serenay Sarıkaya, Nişantaşı'ndaydı.

Serenay Sarıkaya'ya ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülendi

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kliniğinin bulunduğu bir binadan çıkarken görüntülenen Sarıkaya, karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncu, kapıya yanaşan otomobiline doğru hızla yöneldi.

YORGUN HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Yaşanan felaketlerin ardından deprem bölgesine yapılan yardımlarda aktif rol alan Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına, "Daha sonra konuşuruz" yanıtını vermekle yetindi. Sarıkaya'nın halsiz ve yorgun hali de gözlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkaya'ya ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülendi - Resim : 2

 

 

Serenay Sarıkaya'ya ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülendi ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.