Serenay Sarıkaya’nın Küçüklük Fotoğrafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ne Kadar Tatlı Ve Şirin

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü ismimiz Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım için bu sefer çocukluk fotoğrafı atmak yönünde tercih etti.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü ismimiz Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım için bu sefer çocukluk fotoğrafı atmak yönünde tercih etti.

Serenay Sarıkaya’nın Küçüklük Fotoğrafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ne Kadar Tatlı Ve Şirin

Yaptığı bu paylaşımın altına ise ‘’Hiyaaaa. Küçük Ben’’ açıklamasını yapan 29 yaşındaki güzel oyuncu Sarıkaya, paylaşımı ile kısa sürede binlerce beğeni ve yorum almayı yine başardı. Paylaştığı bu fotoğraf da oldukça beğenildi ve kısa sürede çok fazla ilgi gördü. 

Yorumlarda ise Herkes Farklı Düşüncede! 

Sarıkaya’nın küçüklük fotoğrafının on binlerce beğeni almasının yanında binlerce yorum da ardı sıra geldi. Yorumlarda Sarıkaya’nın hayranları ayrı cephelere bölündü. Sarıkaya’nın paylaştığı resme dayanarak ‘Aynısın’ diyen bir kesim de oldu, ‘’Estetik var.’’ Diyen bir kesim de oldu.

Serenay Sarıkaya’nın Küçüklük Fotoğrafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ne Kadar Tatlı Ve Şirin - Resim : 2

Tatlılığı ve güzelliği ile ilgili de binlerce yorum ardı sıra geldi. Ünlülerden de yorum ve beğeni gelmesinin yanı sıra Alice Müzikali’nde birlikte rol almış olduğu yakın arkadaşı ve meslektaşı Merve Dizdar da fotoğrafın altına ‘Ya Allah’ım… İnanılmaz!’ şeklinde bir yorumda bulunmayı ihmal etmedi. 

Serenay Sarıkaya’yı Netflix’te de Göreceğiz! 

Bir süredir ekranlarda oyunculuğunu ve güzelliğini görmediğimiz Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisi olan ‘Şahmeran’ın Netflix’te yayınlanacağı açıklaması geldi. Bu dizide baş rol olarak yer alacağı da biliniyor. Çekimleri Tims & B Productions tarafından Adana’da gerçekleştirilecek olup, projenin de fantastik proje olacağı ortada. 

Serenay Sarıkaya’nın Küçüklük Fotoğrafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ne Kadar Tatlı Ve Şirin - Resim : 3

Serenay Sarıkaya’nın dizideki partneri ise şu anlık kesinleşmedi. Fakat kesinleşmemiş olsa da bir isim ortalıkta dolaşmakta. O isim ise yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Deniz. Kendisi bu konu için bir aday. Sarıkaya ile kimin partner olacağını bekleyip göreceğiz. Bu sürecin kesinleşmesini ise Sarıkaya, tatilin ve dinlenmenin keyfini sürerek beklemekte.  

Serenay Sarıkaya’nın Küçüklük Fotoğrafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ne Kadar Tatlı Ve Şirin ile ilgili etiketler seranay sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.