Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz yıl ek sıkıştığı Netflix'te yayınlanacak "Şahmeran" dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, işadamı Haldun Demirhisar ile hakkında çıkan aşk iddialarına ateş püskürdü.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve çekimlerinin en geç eylül ayında başlanması planlanan Netflix'te yayınlanacak ''Şahmeran'' dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilgi bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı.

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor?

Komedyen Cem Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen 29 yaşındaki Sarıkaya’nın iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

GÖCEK'TE AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLDİ

Serenay Sarıkaya ile iş adamı Haldun Demirhisar’ın aşk yaşadığı ve ikilinin Göcek’te gözlerden uzakta tatil yaptığı iddia edildi. Bu birlikteliği yalanlayan Sarıkaya sosyal medya hesabından da bir açıklamada bulundu.

''ÇİRKİN YORUMLARI KINIYORUM''

Güzel oyuncu, “Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi geçen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgili olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan çirkin yorumları kınıyorum.” dedi.

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

 

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Netflix aşk iddiası Haldun Demirhisar Şahmeran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.