Seren Serengil'den şoke eden paylaşım!

Doktoru önermemesine rağmen ikinci kez mide ameliyatı olan ünlü sunucu Seren Serengil 46 kiloya düştü. Serengil'in Söylemezsem Olmaz programında, "Ameliyata gireceğim, yaza çıkamayabilirim" şeklinde açıklama yaptıktan birkaç gün sonra kış tatiline çıkması sosyal medyada tepki gördü.

Ünlü sunucu Seren Serengil ani bir şekilde evlilik kararı aldığı Mustafa Tohma ile birlikte Erzurum'a tatile gitti.

Geçtiğimiz haftalarda "Dumping Sendromu" olarak adlandırılına bir hastalığa yakanaldığını belirten ve, "Eğer ameliyat olmazsam yaza çıkamayabilirim" açıklamasını yapan Serengil, sevgilisiyle kar tatilinin keyfini çıkarıyor.

Seren Serengil'den şoke eden paylaşım!

Fazla kilolarını kafaya takan ve zayıflamak için geçirdiği mide ameliyatının ardından 46 kiloya kadar düşen Serengil, "Kilo vermem durmuyor... Durduramıyoruz..." demişti.

Hızla verdiği kilolarla takipçilerini endişelendiren Serengil'in kayak fotoğraflarını görenler ise şaşkına döndü.

Bir takipçisinin, "Ameliyat olmazsanız yaza çıkamayacağınızı ifade etmiştiniz. Bu kadar halsiz ve yorgunken nasıl kayabiliyorsunuz?" sorusuna ünlü sunucu verdiği, "Spor iyidir temiz hava iyidir doktorlar vitamin depoluyorlar haftada 3 kez serum alıyorum, iyiyim biraz daha... Spor önemli ben 6 yaşımdan beri kayıyorum ve beni en mutlu eden şey.. Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım; kolay kolay bir şey olmaz"  şeklindeki yanıtla olay oldu.

Seren Serengil'den şoke eden paylaşım! - Resim : 2

Seren Serengil'in verdiği yanıt takipçilerini tatmin etmedi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin, ölümden söz ederken sevgilisiyle tatile çıkıp kayak yapmasına anlam veremedi. 

 

Seren Serengil'den şoke eden paylaşım! ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz dumping sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.