Seren Serengil ve Yaşar ipek boşanıyor mu? Neden boşanacaklar? Seren Serengil boşanacak mı?

Daha önce Kenan Doğulu ve Tarkan'ın baba olacağını söyleyen Astrolog Nuray Sarayı, bu sefer de Seren Serengil ve Yaşar İpek'in evliliğine dair yaptığı açıklamalarıyla gündemde. Seren Serengil ve Yaşar İpek'in en fazla 2 yıl içerisinde boşanacaklarını söyleyen Sarayı'nın ifadeleri merak konusu oldu. Peki, Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanacak mı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Astrolog Nuray Sayarı, ünlüler hakkındaki tahminleriyle tanınıyor. Daha önce Kenan Doğulu ve Tarkan'ın baba olacağını söyleyen Sayarı, şimdi de Seren Serengil ve Yaşar İpek'in geleceğini görmediği ve en fazla 2 yıl içerisinde boşanacakları iddialarıyla gündemde. Peki, Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanacak mı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Seren Serengil ve Yaşar ipek boşanıyor mu? Neden boşanacaklar? Seren Serengil boşanacak mı?

Astrolog Nuray Sayarı, ünlüler hakkında tahminlerini söyledi. Sayarı, Tarkan ve Kenan Doğulu'nun baba olacağını, Seren Serengil'in ise boşanacağını söyleyerek magazin ve sanat dünyasıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

BEREN VE KENAN'IN BEBEĞİ OLACAK

Bir ziyaretçi Sayarı'ya, "Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine çocuk görünüyor mu" diye sordu. Sayarı, "Dalgalanmalı bir dönemleri var. 2019 Eylül ayına kadar ilişkilerinde bir dağılma olmazsa kesinlikle anne-baba olacaklar" dedi.

TARKAN'IN OĞLU OLACAK

Geçtiğimiz ay kızı Liya'yı kucağına alan Megastar Tarkan'ın ikinci kez baba olacağını da söyleyen ünlü astrolog, "Bu kez oğlu olacak" dedi.

SEREN SERENGİL VE YAŞAR İPEK BOŞANACAK

Nuray Sayarı, ünlü çiftlerin ilişkilerini merak eden bir hanımın "Seren Serengil ile Yaşar İpek'in çocuğu olacak mı" sorusuna, "Auralarına baktığımda, geleceklerini bir görmüyorum. En fazla 2 yıl sonra kesin ayrılırlar. Allah korusun bu bir temenni değil, ben astrolog ve yaşam koçu olarak gördüğümü söylüyorum" yanıtını verdi.

GÜLBEN ERGEN'DEN SÜRPRİZ EVLİLİK

Bomba açıklamalarına devam eden Nuray Sayarı, Gülben Ergen'le ilgili de mutlu bir haber verdi. Ünlü astrolog, "Gülben Ergen başak burcu. Sürpriz bir evlilik yapabilir" dedi.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

06 Nisan 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seren Serengil, Yeşilçam tarihinin gelmiş geçmiş en komik karakterlerini canlandıran Öztürk Serengil'in kızıdır. Annesi Nevin Teoman ile babasının ayrılığına henüz 4 yaşındayken tanık olan Seren Serengil, annesinin yanında büyümüştür. Çocukluğu Nişantaşı'nda geçen Serengil, almış olduğu bale ve piyano dersleri ile sanat camiasına girişinin temellerini atmış oldu.

İstanbul Yıldız Koleji'nde aldığı lisans eğitimini İngiltere ve İsviçre'de tamamlayan Serengil, anneannesinin İtalyan olması sebebiyle farklı kültürlere tanıklık etmiştir. Eğitim konusunda annesi Nevin Teoaman'ın sıkı bir baskısına maruz kalan Serengil, İsviçre'nin Montrö kentinde sadece rahibelerin olduğu bir köyde eğitim almıştır. Burada sadece iki yıl dayanabilen genç kız, 16 yaşında Türkiye'de sahnelere adım atmıştır. Bu yaşta sahneye çıkması, dönemin en geç assolisti olmasına imkan tanımıştır. İbrahim Tatlıses, Emrah gibi gözde sanatçılarla sahneye çıkmış ve adından söz ettirmeye başlamıştır.

Bir süre sonra dizi sektöründe de atılımda bulunan Serengil, Emrah ile projelerde bulunmuştur. İlk dizi projesi ise 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile TRT 1 ekranlarında rol aldığı "Başka Olur Ağaların Düğünü" olmuştur.

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, 22 Aralık 1980 tarihinde doğdu.

Asken Diyarbakır'lı olan Yaşar İpek, 1983 senesinde ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşme kararı aldı.

Müzikle ve sinemayla daha çocuk yaşlarındayken tanışan Yaşar İpek, 6 yaşında iken ailesinin film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinema hayatına adım atmıştır.

Vatani görevini yerine getirmesinin ardından şarkıcılık mesleğini yerine getirir. Yaşar İpek'in seslendirdiği şarkıları arasında;

2003 yılında Bir Alo De,

2005 yılında Sözüm Ona Sevdin,

2007 yılında Arada Bir,

2010 yılında Eyvah,

2012 yılında Kapı Zili,

2015 yılında Sus,

2016 yılında Haybeye bulunmaktadır.

Şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesi elde etme başarısına ulaşan Yaşar İpek, 2 Mayıs 2017 tarihinde Yalnız Kalacaksın şarkısı ile tüm dijital platformlarda yayınlanmıştır.

Yaşar İpek, 14 Şubat 2018 tarihinde Seren Serengil ile düet yapmayı planlamaktadır.

Son olarak Yaşar İpek, 10 Temmuz 2018 tarihinde Seren Serengil ile hayatlarını birleştirecektir.

Seren Serengil ve Yaşar ipek boşanıyor mu? Neden boşanacaklar? Seren Serengil boşanacak mı? ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek boşanıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.