Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına mı alındı?

Birçok kuruma dijital dönüşüm ve sosyal medya iletişimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Serdar Kuzuloğlu'nun gözaltına alındığı öne sürüldü... İddiaya göre, Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya, birçok kuruma dijital dönüşüm ve sosyal medya iletişimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Serdar Kuzuloğlu'nun gözaltına alındığını açıkladı.

Serdar Kuzuloğlu'nun Twitter hesabından, "FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum. İnanamıyorum" tweeti attığı, kısa süre sonra ise bu mesajın silindiği belirtildi.

Ancak, Kuzuloğlu'nun gözaltına alınıp alınmadığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yakınlarının Kuzuloğlu’na ulaşamadığı bilgisine ulaşılırken, gözaltı işleminin, İstanbul merkezli düzenlenen ve 112 kişinin gözaltına alındığı FETÖ operasyonu kapsamında yapılmış olabileceği ifade ediliyor.

lkfewewf

SERDAR KUZULOĞLU KİMDİR?

Serdar Kuzuloğlu 1995 yılında medya sektöründe çalışmaya başladı. Posta, Fanatik ve Radikal Gazeteleri’nin kurucu ekibinde yer aldı. Milliyet, Fanatik, Radikal ve Finansal Forum Gazeteleri’nin internete aktarılma süreçlerinde çalıştı.

Posta, Fanatik, Milliyet, Finansal Forum, Radikal ve Cumhuriyet Gazeteleri’nin
yanı sıra birçok dergide teknoloji ve trendlerle ilgili yazılar kaleme aldı.

Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına mı alındı? ile ilgili etiketler Twitter İsmail Küçükkaya serdar kuzuloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.