Serbest piyasada gram altın şahin misali çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 23 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Serbest piyasada altın fiyatları 910 TL seviyelerine kadar düşmeye başladı. Fed Başkanı Jerome Powell’ın Mayıs ayında bir kez daha 50 baz puanlık faiz artırımına gideceğini açıklamasından sonra Çarşamba sabahında gram altın 915 TL, çeyrek altın ise 1507 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 23 Mart güncel altın fiyatları…

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş altın fiyatlarında oynaklığa devam ederken ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasındaki şahin tutumu piyasaları alt üst etti. Fed Başkanı Jerome Powell son olarak Mayıs ayı içerisinde 50 baz puanlık faiz artırımına gidebileceklerini söyledi.

23 Mart Çarşamba sabahında serbest piyasada gram altın 915 TL, çeyrek altın 1507 TL, yarım altın 3018 TL, tam altın 6009 TL ve Cumhuriyet altını da 6155 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın şahin misali çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 23 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 23 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 915 TL
Çeyrek altın: 1507 TL
Yarım altın: 3018 TL
Tam altın: 6009 TL
Cumhuriyet altını: 6155 TL

Serbest piyasada gram altın şahin misali çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 23 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa gram altın çeyrek altın altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.