Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart gram altının yeni fiyatı!

Haftanın son iş gününde altın fiyatları, sabahki rakamlara göre düşerek piyasanın altına çakıldı. Rusya ile Ukrayna arasında Antalya’da gerçekleştirilen ateşkesten sonuç çıkmayınca piyasalar bundan etkilendi. Cuma akşamında gram altın 935 TL, çeyrek altın ise 1503 TL’den işlem gördü. İşte, 11 Mart akşamında güncel altın fiyatları…

Haftanın son günü olan Cuma akşamında altın fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Rusya ile Ukrayna Dışişleri Bakanları’nın Antalya’daki görüşmelerinden sonuç çıkmayınca piyasalar bunun etkisi altında kaldı.

11 Mart Cuma akşamında serbest piyasada gram altın 935 TL, çeyrek altın 1503 TL, yarım altın 3008 TL, tam altın 6015 TL ve Cumhuriyet altını da 6186 TL’den alıcı buldu.

Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 11 Mart güncel altın fiyatları

Gram altın: 935 TL
Çeyrek altın: 1503 TL
Yarım altın: 3008 TL
Tam altın: 6015 TL
Cumhuriyet altını: 6186 TL

 

Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.