Seni Çok Bekledim bu hafta neden yok? 12. Yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim’den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde düşüş gözlemlenen dizinin akıbeti belli oldu. Peki, Seni Çok Bekledim bu hafta neden yok?

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinden izleyenleri şok eden bir gelişme yaşandı. 16 Nisan Cuma akşamında Star TV yayın akışında olmayan Seni Çok Bekledim 12. bölüm hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Peki, Seni Çok Bekledim 12. yeni bölüm ne zaman?

Daha önceden hafta başında alınan karar doğrultusunda bu hafta Cuma akşamında Seni Çok Bekledim dizisinin yerine Volkan Konak’ın yeni programının yayınlanacağı duyurulmuştu. Adım adım finale doğru giden Seni Çok Bekledim dizisi için ortaya atılan yeni iddialar ise şok etkisi yarattı.

Seni Çok Bekledim bu hafta neden yok? 12. Yeni bölüm ne zaman?

SENİ ÇOK BEKLEDİM 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in oynadıkları Seni Çok Bekledim 12. yeni bölümünün gelecek hafta 21 Nisan Çarşamba akşamında yayınlanacağı ortaya çıktı. Gün değişikliğine giden dizinin yeni bölümleri bundan böyle Cuma değil Çarşamba akşamları izleyenlerle buluşacak.

Daha önceden de Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisi de Seni Çok Bekledim yüzünden erken final yapmak durumunda kalmıştı. Bununla beraber Akrep dizisinin de günü değiştirilince ortaya nasıl bir şeyin çıkacağı şimdiden merak edilmekte.

Seni Çok Bekledim bu hafta neden yok? 12. Yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Seni Çok Bekledim dizisi iddialar doğrultusunda 13. bölümde 28 Nisan Çarşamba akşamında final yaparak ekranlara veda edecek.

Seni Çok Bekledim bu hafta neden yok? 12. Yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim final seni çok bekledim yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.