'Kimyasal yalanına sarılan HDP'liler, partililerini öldüren PKK’ya ses çıkaramaz, dilini keserler'

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın gündeme ilişkin sorularını canlı yayında yanıtladı....

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Türk Tabipler Birliği’nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne çirkin ‘kimyasal silah’ iftirasını,  PKK’nın ‘kimyasal yalanı’na sarılan HDP’nin PKK’nın HDP üyesi Ozan Çiftçi’nin infazına sessiz kalışını gözler önüne serdi.

‘’PKK AĞZIYLA TSK ÜZERİNDEN KOCA TÜRK MİLLETİNİ ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUNUZ’’

‘’Şebnem Korur Fincancı'nın TTB'ne seçilmesini özellikle terör örgütü lehine olacak şekilde istismar etmemesi lazım. Fincancı'nın bu tutumu TTB'ne başkan olmadan önce de vardı. TSK bunu kullandıysa neden kimsenin haberi yok? Ortada bunun kullanıldığına dair bir delil var mı? Bu açıklamalar bir tıp insanına yakışıyor mu? PKK'nın gönderdiği görüntüler üzerinden adli tıpçılık yapıldığını ilk defa görüyorum. Fincancı'nın doktorluğu sorgulanmalı. PKK ağzıyla, TSK üzerinden koca Türk milletini zan altında bırakıyorsunuz. Fincancı'nın söyledikleri sadece kendisini bağlar, TTB'ni bağlamaz. TTB'nin ayağa kalkması lazım. Bu kişi nasıl bilim insanı? Savunan kişilerden biri de Canan Kaftancıoğlu. Ondan öğrendiysen tıbbı, bu ülkenin vay haline. Onların yaptığı doktorluk değil, siyasetçiliktir. Terör örgütü PKK ağzıyla siyaset yapmaktır.

‘’BU KİŞİYİ GELECEK DÖNEM HDP’NİN MİLLETVEKİLİ OLARAK SIRAYA KOYARLAR’’

O insanlar kimyasal bir şeyden etkinlendiyse bunu TSK'nın kullandığını nereden biliyorsunuz? Böyle palavracılık olamaz. Bu kişiyi gelecek dönem HDP'nin milletekili olarak sıraya koyarlar. TSK'ya yönelik bu çirkin iftiraya nasıl destek olabiliyorsunuz? Görüntüler üzerinden böyle toksik bir zehirlenme olduğuna kanaat getirdiğine nasıl vardığını bir meslek hocası neden sormuyor?

‘’PKK’NIN ÖLDÜRDÜĞÜ KÜRT, HDP’LİLERİN GÖZÜNDE KÜRT SAYILMIYOR MU?’’

Muhalefet bu olanlardan hiç utanmıyor. CHP, Sezgintanrıkulu gibi adamı anında dışarı atardı. PKK, HDP'li Ozan Çiftçi'yi infaz etti. HDP'den 'Nasıl yaparsınız?' diye bir ses çıkmadı. PKK öldürdüğü Kürt, HDP'lilerin gözünde Kürt sayılmıyor mu? Öyle olmasaydı Çiftçi'nin hakkını ararlardı. HDP'liler Ozan Çiftçi'yi öldüren PKK'ya iki kelime etsin. Neden ağzınızı açmıyorsunuz? Çünkü PKK dilinizi keser.‘’ sözlerini kullandı.

Nedim Şener’in tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Kimyasal yalanına sarılan HDP'liler, partililerini öldüren PKK’ya ses çıkaramaz, dilini keserler' ile ilgili etiketler Nedim Şener Şebnem Korur Fincancı TSK Danıştay HDP Selahattin Demirtaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.