"Sen Kiminle Dans Ediyorsun?"un fragmanı yayınlandı!

Başrollerini Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’ın paylaştığı, Burak Aksak’ın yönettiği “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı filmin fragmanı yayınlandı.

Fragmanda Demet Özdemir ve Okan Çabalar’ın dans yarışmasında rakip olarak karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekti. 17 Kasım’da BKM yapımcılığında vizyona girecek olan film, samimi hikayeleri ve başarı mücadelesini anlatıyor.

59f5cdbec03c0e3c4863b212

FİLMİN KONUSU

Başrollerinde Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncuların yer aldığı, Burak Aksak’ın yönettiği film “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı filmin fragmanı yayınlandı. Bizlere emekli bir beden öğretmeninin dans okulu açarak yeni bir başlangıç yaptığı hayatını anlatıyor. Binnur Kaya filmde problemleri olan ve bu problemleri dans ile aşmaya çalışan Aysel'in hocasını canlandırıyor.

59f5cdafc03c0e3c4863b1fc

"Sen Kiminle Dans Ediyorsun?"un fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Uraz Kaygılaroğlu sen kiminle dans ediyorsun binnur kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.