Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Ceren hayranlarına şok

Yeni sezona hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren hayranlarına şok haber geldi.. Oyuncu kadrosunda revizyona giden Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel’in yeni sezonda olmayacağı iddia edildi.

Ve Sen Çal Kapımı dizisinde flaş ve oldukça üzen bir ayrılık yaşanıyor. Sessiz bir şekilde sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezona hazırlanırken kadroda çok büyük bir revizyon yapılacağının da sinyalleri şimdiden veriliyor.

FOX TV ekranlarında geçen yaz başlayan ve kırdığı reyting rekorlarından sonra hızla çöküşe geçen ve bir daha toparlanmayan Sen Çal Kapımı, geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak izleyenlerini oldukça üzmüştü. Oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik sinyalleri veren Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncularından Hande Erçel’in bile ayrılığı gündeme gelmişti.

MALDİVLER'DE TATİL

Maldivler’e giden Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi geçtiğimiz günlerde yurda geri dönüş yaparak ne kadar da aralarında “Aşk yok” dedikodusu çıksa da bu tamamen ortadan kaldırılmış oldu.

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Ceren hayranlarına şok

Haziran ayında 2. sezona ile yeniden izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinden üzen bir haber geldi. Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel’in ayrıldığı iddia edildi.

SEN ÇAL KAPIMI'DA ŞOK EDEN AYRILIK

Uzunca bir süredir Sen Çal Kapımı dizisinde sahneleri azaltılan ve ortalarda görünmeyen bir karakter haline gelen Ceren’in ayrılışının nasıl bir etki yaratacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Bizim Hikaye dizisinde rol aldıktan kısa bir süre sonra Sen Çal Kapımı dizisi kadrosuna dahil edilen Melisa Döngel, canlandırdığı Ceren karakteriyle taraflı tarafsız herkesten tam not almayı başarmıştı.

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Ceren hayranlarına şok - Resim : 2

Melisa Döngel’in Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal’ın, Güney Kore dizisi olan Canning Single Lady’den uyarlanacak yeni projede bir araya gelecekleri bekleniyor. Ayrıca bu dizide Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük gibi başrol oyuncuları da yer alıyor.

Dizinin çekimlerine ise Ramazan Bayramı sonrasında başlanması ve Haziran ayının başında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Ceren hayranlarına şok ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Ceren melisa döngel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.