Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes için yeni dönem!

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının meraka takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 49. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Nefes kesen bölümün ardından izleyenlerin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Tahir'in yabancı kadın tarafından vurulması sonrasında olacaklar merakla bekleniyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes için yeni dönem! Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Nefes kesen bölümün ardından izleyenlerin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Tahir'in yabancı kadın tarafından vurulması sonrasında olacaklar merakla bekleniyor. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı, ATV ekranlarının meraka takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 49. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes için yeni dönem! Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes için yeni dönem!

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes'in bayılması Tahir'i endişelendiriyor ve Vedat'ın hastalığı ile söylediklerini ona söylemek istiyor. Tahir, gerçeği Nefes'e diyebilecek mi?

Diğer yandan Mercan, Nefes'e Tahir ile ilgili olan hislerini anlatacak. Mercan'ın "Hoşçakal" demesi ise Nefes'i şüphelendirir ve "Tahir benim içimde çok kötü bir his var..." diyerek bu endişesini dile getirir. Mercan intihar mı edecek? Hoşçakal derken ne demek istedi?

Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

 Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes O'nu ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes için yeni dönem! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV